Berätta om dina webbplats- eller appkrav och sedan, LYCKLIGT RELAX!
* Jag vill:

* Webbplatsstyp:

CMS (Content Management System) lämpligt för många mål som Portfolio, E-handel, Corporate, Blog och mer. CMS kan använda Mallar och plugin för att lägga till extra funktioner som tema, bildDatorspel, kontaktformulär, chatt, butik, undersökning och mer, men kan inte anpassa dem! Till exempel kan du inte presentera följande för dina användare: E-learning, enkätgenerator, formulärbyggare, ikondesigner, Datorspel, interaktiv form och mer.

Favoritwebbplatser:

Din favoritwebbplatsadress för användning som exempel (valfritt)

* Typ av App:

Hybrid Apps utvecklas av HTML5. De är cross-platform och så har du alla plattformar (iOS, Android, Windows Phone & Windows) på samma gång. Dessa appar kanske går långsammare än Native Apps (impalpable av användare). Native apps kan köras snabbare och kan anpassas mer än Hybrid apps. Också en Native app utvecklas för en enda plattform och utvecklas sedan igen för en annan (Time-Price Progress visar värden för en enda plattform som iOS). En offline-app kan inte uppdatera innehållet, men en onlineapp kan uppdateras via en kontrollpanel online (som en kontrollpanel på webbplatsen).

Favorit Apps:

Ditt favoritapps fullständiga namn för användning som exempel (valfritt)

* Datorspeltyp:

Hybrid Datorspel utvecklas av Lua. De är cross-platform och så har du alla plattformar (iOS, Android, Windows Phone & Windows) på samma gång. Dessa Datorspel kör snabbt och kan anpassas. Ett offline-Datorspel kan inte uppdatera innehållet eller dela poäng, men ett onlineDatorspel kan uppdateras via en kontrollpanel online (som en kontrollpanel på webbplatsen) och dela poäng online som Leaderboards.

FavoritDatorspel:

Ditt favoritDatorspel fullt namn för användning som exempel (valfritt)

* Egenskaper för webbplatsen:

Vänligen välj avancerade egenskaper. Din Webbplats har grundläggande egenskaper som dessa: Webbplats med rubrik (Meny & logotyp) & Footer (Länkar, länkar till sociala sidor, Dela på sociala sidor, Kontaktuppgifter och upphovsrätt), Om oss, Kontakta oss, Blogg med kommentarer, Och även dig ha en kontrollpanel för att hantera ditt innehåll och dina inlägg. Så du kan välja extra egenskaper här.

BildDatorspel:      
Nyhetsrubrik:      
Bildgalleri:      
Videogalleri:      
Användarinloggning:      
Ladda upp av användare:      
Digital Handla:      
Fysisk Handla:      
* Applikationsegenskaper:

Vänligen välj avancerade egenskaper. Din app har grundläggande egenskaper som dessa: Splash Screen, Startsida med Header (Verktygsfält, Glidande Meny & Logo), Om Oss (Länkar, Sociala sidor Länkar och upphovsrätt) och Kontakta oss. Så du kan välja extra egenskaper här.

BildDatorspel:      
Nyhetsrubrik:      
Bildgalleri:      
Videogalleri:      
Användarinloggning:      
Ladda upp av användare:      
Digital Handla:      
Fysisk Handla:      
* Datorspel Genre:

Vänligen välj avancerade egenskaper. Ditt Datorspel har grundläggande egenskaper som dessa: Splash Screen, Startsida med Meny & Logo, Om oss (Länkar, Sociala sidor Länkar och upphovsrätt) & Kontakta oss. Så du kan välja extra egenskaper här, i form av genre.

Äventyr:      
Arkad:      
Styrelse:      
Tillfällig:      
Pedagogisk:      
Pussel:      
Trivia:      
Ord:      
Tid och budget:

Du väljer ***. Detta objekt kan utvecklas i *** med *** $. Det här är gissningar, om du bestämmer dig för att ändra dem, snälla låt oss veta det.

Förväntad tid

Förväntad budget

Kontakt information:

Vänligen berätta mer om vår nya vän. Vi kommer att kontakta dig mindre än 2 arbetsdagar. Vi samlar inte in och publicerar din personliga information.