Yakuza 6: The Song of Life kommer släppa på 20 Mar 2018
403   1  

Yakuza 6: The Song of Life kommer släppa på 20 Mar 2018

  28 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Yakuza 6: The Song of Life kommer släppa på 20 Mar 2018

Yakuza 6: The Song of Life är ett action-äventyrsspel som utvecklats och publicerades av Sega för PlayStation 4. Spelet är den sjunde huvudrollen i Yakuza-serien av action-äventyrsspel och släpptes i Japan den 8 december 2016 och är planerad att släppas i resten av världen den 20 mars 2018.

Medan han återhämtar sig från sina skador från det föregående spelet, kommer en sjukhus Kazuma Kiryu att närma sig polisen, som planerar att arrestera honom för sina tidigare brott. Kiryu väljer att inte motstå arresteringen och villigt tillbringa tre år i fängelse för att leva fredligt med de barn han hade främjat. Efter att ha släppts upptäcker Kiryu att Haruka uppenbarligen saknats. Kiryu återvänder till Kamurocho för att söka efter Haruka, för att bara få reda på att hon har lämnats i koma efter en slumpmässig händelse och att hon har en nyfödd son, Haruto. Osäker på om Haruka kommer att återhämta sig från hennes skador, Kiryu reser med barnet till Onomichi Jingaicho i Hiroshima för att avslöja mysteriet om vad som hände med Haruka under hans treåriga frånvaro.

Yakuza 6 är ett action-äventyrsspel i en öppen världsmiljö och spelat ur ett tredjeperspektivperspektiv. Det liknar det för andra Yakuza-titlar med utforskning blandad med arkadstil över toppkampen. Kazuma Kiryu återkommer som den viktigaste och enda spelbara karaktären och spelet har platserna Kamurocho och Hiroshima.


💎  Utvecklare: Sega
💎  Utgivare: Sega
💎  Genre: Action äventyr
💎  Plattform: PS4
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags