Xenoblade Chronicles 2 kommer släppa på 01 Dec 2017
477   1  

Xenoblade Chronicles 2 kommer släppa på 01 Dec 2017

  22 Nov 2017
  Datorspel Kategori
Xenoblade Chronicles 2 kommer släppa på 01 Dec 2017

Xenoblade Chronicles 2 är ett kommande action rollspel videospel som utvecklas av Monolith Soft och publiceras av Nintendo för Nintendo Switch. Spelet är en del av Xeno-serien, som fungerar som en uppföljare till de första Xenoblade-kronorna.

Liksom de tidigare spelen i serien spelar Xenoblade Chronicles 2 rollspel (RPG), där spelaren styr en karaktär ur en fest på tre. Spelet sysselsätter en öppen världsdesign, där spelare kan fritt navigera i sömlösa sammanlänkade miljöer. En dag och natt cykel finns i spelet, med tiden på dagen påverkar ofta händelser i spelet, uppdrag, fiendens styrkor och tillgång till objekt.

Musikkomponister av Xenoblade Chronicles, Yasunori Mitsuda, ACE (Tomori Kudo och Hiroyo "Chico" Yamanaka), Kenji Hiramatsu och Manami Kiyota, återvände för att komponera spelets ljudspår. Soundtracket innehåller uppträdanden från Bratislava Symphony Choir och Irlands baserade vokalensemble Anúna, med den senare som tillhandahåller sångblandningar som Mitsuda senare avslöjade för att få honom att gråta. Två vokalspår, inklusive det avslutande temat som skrivits av Mitsuda, sjöngs av Jennifer Bird från den engelska akustiska duoen Tomorrow Bird. Innan inspelningen svarade Mitsuda och Bird så att hon på ett korrekt sätt kunde förmedla karaktärernas känslor genom hennes sång. Under inspelningen kunde Bird improvisera melodiska element i hennes sång, något som vanligtvis inte hände med Mitsudas arrangemang. Vid den tiden uppgav Mitsuda att det var det största projektet han någonsin hade arbetat med, med han också ansvarig för den övergripande ljudbudgeten, bokningen och arkivhanteringen.


💎  Utvecklare: Monolith Soft
💎  Utgivare: Nintendo
💎  Direktör: Koh Kojima - Genki Yokota
💎  Producent: Koh Kojima - Hitoshi Yamagami
💎  Kompositör: Yasunori Mitsuda - ACE - Kenji Hiramatsu - Manami Kiyota
💎  Genre: Action Rollspel
💎  Plattform: Nintendo Switch
💎  Läge: Singelspelare

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags