Xbox One X: Världens mest kraftfulla konsol
405   1  

Xbox One X: Världens mest kraftfulla konsol

  01 May 2018
  Datorspel Kategori
Xbox One X: Världens mest kraftfulla konsol

Xbox One X är den mest kraftfulla spelkonsolen på marknaden just nu. Det kan driva 4K-grafik, köra spel med imponerande bildhastigheter och spela 4K Ultra HD Blu-ray-skivor. Men all den kraften kommer till ett pris - $ 500, för att vara exakt.

I GameSpots Xbox One X-recension skrev Jimmy Thang:

Medan Xbox One X är en dyr låda, från en hårdvaruinställning, får du en mycket kraftfull och kapabel maskin. Du kommer att bli svårt att bygga en jämförbart kraftfull dator för 500 dollar. Dessutom får du en 4K HDR Blu-ray-spelare, som kan kosta flera hundra dollar på egen hand.

Ska du få en Xbox One X? Det svaret bör i stor utsträckning bero på huruvida du skulle vara nöjd med konsolens spelbibliotek. Du kan kolla in en lista över alla Xbox One X-förbättrade spel här. Om du är nöjd med uppställningen och funderar på att hoppa in, låt mig beskriva tre olika scenarier för dig. Om du spelar på en 1080p TV och inte har några planer på att uppgradera till en 4K, kommer Xbox One S att vara en bättre passform för dig. Medan du får några grafiska förbättringar med X, får du inte riktigt pengarna för dig om du inte har en 4K HDR-TV. Men vad händer om du redan äger en 4K HDR-TV och en Xbox One? I det här fallet skulle jag bara rekommendera att få X om du har disponibla pengar för att öka den ökade visuella tryggheten och prestanda. Om du har en 4K HDR-TV, har du inte en aktuell genkonsol och vill köpa en, men Xbox One X är ett bra val.

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags