Vampyr kommer att släppas på Q1/Q2 2018
452   1  

Vampyr kommer att släppas på Q1/Q2 2018

  03 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Vampyr kommer att släppas på Q1/Q2 2018

Vampyr är ett kommande actionrollspelspel som utvecklats av Dontnod Entertainment och publicerades av Focus Home Interactive för release på Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One under Q1 / Q2 2018. Vampyr äger rum i London under 1918-spanska pandemien. Inställningen forskades genom att resa till London, konsultera historiska böcker och dokumentärer, och visuella bilder gjordes med fiktiva och faktiska referenspunkter i åtanke.

Vampyr är ett actionrollspel spelat från ett tredjeperspektivperspektiv. Spelaren kontrollerar spelets huvudperson Jonathan E. Reid, en läkare som gjordes till en vampyr, och vars törst efter blod tvingar honom att döda oskyldiga människor. För att lyckas med detta måste han samla information om sina mål-studier och ändra sina vanor, samla ledtrådar och behålla vissa relationer genom att kommunicera med invånarna i London, som fungerar som en fiktionaliserad halvöppna värld byggd kring nav i sömlösa stadsdelar bundna till andra sammanlänkande områden. Det är möjligt att avsluta spelet utan att ta ett liv, vilket bäst bevarar karaktärens lock som läkare men lämnar honom nästan oförmögen att nivellera upp. Att döda ingen låser upp en av fyra olika ändpunkter. Det finns ett färdighetsträd som underlättar förmågan att förbättra förmågan, vilket drivs av erfarenhetspoäng från blod och, alternativt, undersökning. Kunskapsträdet gränsar till skugga, instinkt och sociala förmågor.

Om man så väljer, kan någon i spelet riktas, vilket kommer att få konsekvenser som påverkar medborgarna i London. Reid kan göra folk till vampyrer och kommer bara att kunna komma in i ett hus med en inbjudan. Lokalbefolkningen har sina olika bakgrunder, relationer och dagliga rutiner. Om de dödas, kommer de att ge Reid sin sista tanke. "Mesmerise" -förmågan kan bestämma beteendet hos svagare mål, som att tvinga dem till att avslöja viktig information eller vägleda dem till mindre påtagliga områden för att mata utan att tillgripa kamp. Matning på mänskligt blod kommer att låsa upp nya vampiriska krafter förutom att ge näring. Man kan läka skadade eller sjuka offer med utarbetad medicin, som om de ätas, kommer att ge mer erfarenhetspoäng i processen. graden av deras lidande kan ses med hjälp av Reid s vampyr sinnen. Hans sinnen kommer också att upptäcka blod. Var och en av de fyra distrikten kommer att ha en poäng baserad på medborgarnas genomsnittliga hälsa. Reid navigerar i London med hjälp av en waypoint med ikoner som leder till en viss destination.


💎  Utvecklare: Dontnod Entertainment
💎  Utgivare: Focus Home Interactive
💎  Direktör: Philippe Moreau
💎  Kompositör: Olivier Deriviere
💎  Genre: Action Rollspel
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz or AMD® Phenom II X4 940
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 660 or AMD® Radeon™ HD 7870
🔘  RAM: 6GB
🔘  HDD: 40GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags