Vampyr kommer släppa på 05 Jun 2018
498   1  

Vampyr kommer släppa på 05 Jun 2018

  24 Apr 2018
  Datorspel Kategori
Vampyr kommer släppa på 05 Jun 2018

Vampyr är ett kommande actionrollspelspelspel som utvecklats av Dontnod Entertainment och publicerades av Focus Home Interactive för release på Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 5 juni 2018. Avbildningen avser hur Jonathan Reid, en läkare som har förvandlats till en vampyr, håller på med hans odödliga tillstånd, eftersom han är riven mellan den hippokratiska eden och hans nyfunna blodtörstiga natur. Spelaren är inte skyldig att döda för att avsluta spelet. Dialogalternativ kan användas för jaktbyte att matas på, vilket fyller på styrka och nivåer upp i huvudpersonen. Vapen och övernaturliga förmågor används när man bekämpar fiender. London fungerar som en fiktionaliserad halvöppen värld bestående av fyra distrikt, som alla kan förstöras baserat på spelarens handlingar. Vampyr äger rum i London under den spanska influensapandemin 1918, vars inställning undersöktes genom att resa till London och konsultera historiska böcker och dokumentärer. Visuella bilder gjordes med fiktiva och faktiska referenspunkter i åtanke. Olivier Deriviere komponerade den ursprungliga poängen och infunderade den med industriell musik, med celloljud.

Vampyr är ett actionrollspel spelat från ett tredjeperspektivperspektiv. Spelaren kontrollerar spelets huvudperson Jonathan E. Reid, en läkare som gjordes till en vampyr, och vars törst efter blod tvingar honom att döda oskyldiga människor. För att lyckas med detta måste han samla information om sina mål-studier och ändra sina vanor, samla ledtrådar och behålla vissa relationer genom att kommunicera med Londons sextio invånare, som tjänar som en fiktionaliserad halvöppna värld byggd kring nav i sömlösa stadsdelar bundna till andra sammanlänkade områden. Det är möjligt att avsluta spelet utan att ta ett liv, vilket bäst bevarar karaktärens lock som läkare men lämnar honom nästan oförmögen att nivellera upp. Att döda ingen låser upp en av fyra olika ändpunkter. Det finns ett färdighetsträd som underlättar förmågan att förbättra förmågan, vilket drivs av erfarenhetspoäng från blod och, alternativt, undersökning. Kunskapsträdet gränsar till skugga, instinkt och sociala förmågor.

Om man så väljer, kan någon i spelet riktas, vilket kommer att få konsekvenser som påverkar medborgarna i London. Reid kan göra folk till vampyrer och kommer bara att kunna komma in i ett hus med en inbjudan. Lokalbefolkningen har sina olika bakgrunder, relationer och dagliga rutiner. Om de dödas, kommer de att ge Reid sin sista tanke. "Mesmerise" -förmågan kan bestämma beteendet hos svagare mål, som att tvinga dem till att avslöja viktig information eller vägleda dem till mindre påtagliga områden för att mata utan att tillgripa kamp. Matning på mänskligt blod kommer att låsa upp nya vampiriska krafter förutom att ge näring. Med färdig medicin kan Reid läka skadade eller sjuka offer, som om de ätas, kommer att ge fler erfarenhetspoäng i processen. graden av deras lidande kan ses med hjälp av Reid s vampyr sinnen. Hans sinnen kommer också att upptäcka blod. Var och en av de fyra distrikten kommer att ha en poäng baserad på medborgarnas genomsnittliga hälsa. Reid navigerar i London med hjälp av en waypoint med ikoner som leder till en viss destination.

Reid kan hantera improviserade melee vapen, som en såg, såväl som varierade vapen inklusive Webley Revolver. Att kunna använda tre-drabbade combos, dodge rolls och parrying, han kan kämpa mot andra vampyrer som honom-aristokrater som går under namnet Ekon; sewer-dwelling vampyrer som kallas Skals; Vulkoden - en starkare ras av vampyr som liknar varulvar Nemrod-vampyrer som jagar sitt eget slag och Guard of Priwen-ett hemligt samhälle av vampyrdödare. Bossar finns också. Reid är anpassningsbar till andra vampyrfunktioner, som en Vulkods klor. Vapenförbättring genom hantverkning möjliggörs genom plundring av föremål från offrens kroppar. Medan man använder vampyriska krafter i strid, dränerar karaktärens blodbar. Detta tvingar honom att mata så att han omedelbart kan fylla sin styrka. Med den vitalitet som uppnås genom att döda ett människa kan han koka blodet av sina fiender, kasta blodspjut, kasta dimma bomber och bli osynlig. Reid använder sin kontroll över skuggor för att gömma sig och slå till sina motståndare. Han kan använda "våren" för att skala platser annars utom räckhåll och ladda snabbare över luckor, vilken en gång uppgraderad kan göra skador på slag och ge tillfällig oövervinnlighet. Rushing framåt på ovanligt moment kan utnyttjas för att undvika strid helt och hållet.


💎  Utvecklare: Dontnod Entertainment
💎  Utgivare: Focus Home Interactive
💎  Direktör: Philippe Moreau
💎  Kompositör: Olivier Deriviere
💎  Genre: Action rollspel
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-2130 3.4GHz or AMD® FX-4100
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 660 or AMD® Radeon™ R7 370
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 20GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags