TT Isle of Man: Ride on the Edge kommer släppa på 06 Mar 2018
465   1  

TT Isle of Man: Ride on the Edge kommer släppa på 06 Mar 2018

  01 Mar 2018
  Datorspel Kategori
TT Isle of Man: Ride on the Edge kommer släppa på 06 Mar 2018

TT Isle of Man: Ride on the Edge är ett tävlingsspel dedikerat till en populär motorsportserie som hålls årligen sedan 1907 på Isle of Man. Kylotonn Games, en fransk studio känd för flera racing spel, inklusive Truck Racer, Motorcycle Club och WRC 5, den femte och sista delen av den populära racingserien, utvecklade spelet.

Isle of Man TT Race, en berömd motorcykel sportevenemang som hade sin första utgåva 1907. År 1949-1976 var evenemanget en del av FIM Motorcycle Grand Prix World Championship, men som ett resultat av många kontroverser som följde säkerheten hos racersna och åskådare serien har tagits bort från mästerskapskalendern. TT Isle of Man: Ride on the Edge äger rum på en virtuell remake av Snaefell Mountain Course, den berömda 37 mil långa kretsen som leder genom öarnas allmänna vägar. Tack vare den officiella licensen till evenemanget, som förvärvats genom nära samarbete med Isle of Man Department of Economic Development, gör spelet det möjligt för oss att ta rollen som riktiga deltagare, med stöd av deras lag och cyklar.

Spelet introducerar en virtuell överlämning av Snaefell Mountain Course, en 37 kilometer lång racingkrets som ledde genom de offentliga vägarna på Isle som är stängda under hela loppet. Tack vare den officiella licensen till evenemanget, som administreras av Isle of Man Department of Economic Development, möjliggör TT Isle of Man: Ride on the Edge spelarna att spela rollen som riktiga deltagare i loppet, som stöds av deras lag och cyklar av val.


💎  Utvecklare: Kylotonn
💎  Utgivare: Bigben Interactive
💎  Genre: Tävlings
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer (Lokalt upp till 8)

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-530 2.9GHz or AMD® Phenom II X3 720 2.8GHz
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 650 or AMD® Radeon™ HD 6770
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 20GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags