Total War™ Saga: Thrones of Britannia kommer släppa på 19 Apr 2018
374   1  

Total War™ Saga: Thrones of Britannia kommer släppa på 19 Apr 2018

  10 Apr 2018
  Datorspel Kategori
Total War™ Saga: Thrones of Britannia kommer släppa på 19 Apr 2018

Från den flera prisbelönta strategiserien kombinerar A Total War Saga: Thrones of Britannia enorma realtidstrider med en spännande turnbaserad kampanj, som är inställd på en kritisk flampunkt i historien. Angelsaxar, Gaelic clans och Viking-bosättare kolliderar för kontroll. Vilket kungarike kommer du att bygga?

Året är 878 e.Kr., den utmanade engelska kungen Alfred The Great har monterat ett heroiskt försvar vid slaget vid Edington och slog Vikinginvasionen på. Chastened - men ännu inte trasig - de nordiska krigsherrarna har bosatt sig över Storbritannien. För första gången på nästan 80 år är landet i ett ömtåligt tillstånd.

Under hela detta skeptiska ö, känner kungarna i England, Skottland, Irland och Wales en förändringstid närmar sig; en tillfällighet. Det kommer att finnas fördrag. Det kommer att bli krig. Det kommer att bli tur av förmögenhet som blir legende, i en saga som kartlägger uppkomsten av en av historiens största nationer.

Thrones of Britannia är ett fristående Total War-spel som kommer att utmana dig att skriva om ett kritiskt ögonblick i historien, en som kommer att definiera framtiden för det moderna Storbritannien. Med tio spelbara fraktioner måste du bygga och försvara ett rike till Angelsaxens, Gaelic Clans, Welsh-stammar eller vikingers bosättare. Förfalska allianser, hantera växande bosättningar, höja arméer och inleda kampanjer för erövring över den mest detaljerade Total War-kartan till dags dato.


💎  Utvecklare: Creative Assembly
💎  Utgivare: SEGA
💎  Genre: Strategi
💎  Plattform: PC
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6850 3GHz or AMD® Athlon II X3 455
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 460 or AMD® Radeon™ HD 5770 1GB
🔘  RAM: 5GB
🔘  HDD: 30GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags