The Last of Us Part II for PlayStation 4
551   3  

The Last of Us Part II for PlayStation 4

  30 Jun 2018
  Datorspel Kategori
The Last of Us Part II for PlayStation 4

The Last of Us Part II är ett kommande action-äventyrsöverlevnadsskräckspel som utvecklats av Naughty Dog och publicerades av Sony Interactive Entertainment för PlayStation 4. Det fungerar som uppföljare till 2013: s sista av oss. Det tillkännagavs på PlayStation Experience i december 2016.

Utveckling av den sista av oss del II började 2014. Troy Baker och Ashley Johnson reprise sina roller som Joel och Ellie, respektive. Berättelsen är skriven av Neil Druckmann och Halley Gross. Gustavo Santaolalla återvänder för att komponera och utföra poängen. Anthony Newman och Kurt Margenau är spelregissörer; Bruce Straley, spelregissör på The Last of Us, lämnade Naughty Dog i 2017. Spelet kommer att innehålla multiplayer.

Den sista av oss del II tillkännagavs på PlayStation Experience den 3 december 2016. Den första trailern avslöjade återkomsten av Ellie och Joel, vars historia äger rum fem år efter det första spelet. spelare kontrollerar Ellie. Medan den första spelet centrerar på kärlek, sade Druckmann del II-center på hat. Motion capture började 2017.

Den andra släpvagnen släpptes den 30 oktober 2017, som en del av Paris Games Week. Det avslöjade fyra nya karaktärer: Yara (spelad av Victoria Grace), Lev (Ian Alexander), Emily (Emily Swallow) och en oavgjord karaktär som spelas av Laura Bailey. Druckmann uppgav att tecknen "är integrerade för nästa resa". Spelet presenterades på Sonys E3-evenemang den 11 juni 2018.


💎  Utvecklare: Naughty Dog
💎  Utgivare: Sony Interactive Entertainment
💎  Direktör: Neil Druckmann - Anthony Newman - Kurt Margenau
💎  Kompositör: Gustavo Santaolalla
💎  Genre: Action äventyr - överlevnadsskräck
💎  Plattform: PS4
💎  Läge: Enspelarläge - Multiplayer

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags