The Inpatient kommer släppa på 23 Jan 2018
433   1  

The Inpatient kommer släppa på 23 Jan 2018

  17 Jan 2018
  Datorspel Kategori
The Inpatient kommer släppa på 23 Jan 2018

The Inpatient är ett kommande psykologiskt skräckspel som utvecklats av Supermassive Games och publicerades av Sony Interactive Entertainment för PlayStation 4 och dess virtuella verklighetshuvudspel PlayStation VR. Den är inställd 60 år före händelserna fram till förtjänsten.

Inpatienten är ett överlevnadsskräckspel som spelas från ett förstaperspektivperspektiv. Spelaren kontrollerar en patient vars könsdel är föremål för val av amnesi inom Blackwood Sanatorium och avsikten att återkräva sina minnen. Spelarens karaktärs hela kropp är synlig om spelaren blickar ner med PlayStation VR-headsetet. Icke-spelare karaktärer orsakas att reagera via röstigenkänning. Resultatet av berättelsen är helt följd av de beslut som fattas.

Utvecklaren av Inpatienten är Supermassive Games, som använder Unreal Engine 4 i sin skapande. Spelet fungerar som en prequel till 2015 till Till Dawn, satt in Blackwood Sanatorium sextio år före händelserna i originalet. Nik Bowen, Graham Reznick och Larry Fessenden återvände som respektive regissör och författare. För att undermedvetet kunna dra spelare in i historien, utnyttjade Supermassive Games element av psykologisk fasan, vilket innebar att de gjorde tredimensionella binaural ljud för att komplettera bilderna.


💎  Utvecklare: Supermassive Games
💎  Utgivare: Sony Interactive Entertainment
💎  Direktör: Nik Bowen
💎  Genre: Överlevnadsskräck
💎  Plattform: PS4
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags