The Crew 2 kommer släppa på 16 Mar 2018
430   1  

The Crew 2 kommer släppa på 16 Mar 2018

  03 Feb 2018
  Datorspel Kategori
The Crew 2 kommer släppa på 16 Mar 2018

The Crew 2 är ett kommande racing videospel som utvecklats av Ivory Tower och publiceras av Ubisoft för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Det är uppföljaren till 2014s The Crew. Den har en beständig öppen världsmiljö för fri roaming över en nedskalad rekreation i Förenta staterna. Spelet tillåter spelare att styra en mängd olika fordon, inklusive bilar, motorcyklar, båtar och flygplan.

Crew 2 utvecklas för närvarande av Ivory Tower, ett dotterbolag till utgivaren Ubisoft. Delar av utvecklingen baserades på återkopplingen de mottog under föregående del. En stor kritik var att spelarna inte hade tillräckligt med frihet att utforska världen och göra uppdrag. För att lösa problemet, övervakade Ubisoft spelets progressionssystem och bestämde sig för att inte fokusera mycket på spelets berättelse, vilket skulle kräva att spelare slutför uppdrag i en mycket specifik ordning och istället delade spelet i flera hubvärldar, var och en representerar en unik körstil. Spelare kan stanna i dessa nav för att spela uppdrag som intresserar dem och behöver inte tvinga sig att besöka andra nav för att spela genom uppdrag som inte intresserar dem. Crews nedladdningsbara innehåll, Wild Run, som positivt granskades av spelare, uppmanade också studion att fokusera mer på att utveckla innehåll när det gäller offroadracing.

Eftersom spelet har en mängd olika fordon behövde elfenbenstorn också förbättra spelets grafik. Enligt spelets producent, Stephane Jankowski, tillåter dessa nya typer av fordon spelare att utforska den öppna världen med nya perspektiv. Till exempel flygande ett plan innebär att spelare kan se objekt som är väldigt långt borta. Som ett resultat måste motorn ändras för att avsevärt förbättra spelets räckvidd. Motorn var också uppdaterad för att inkludera andra förbättringar, såsom atmosfäriska moln och realistisk vegetation. Spelets kontroll var utformad för att vara tillgänglig men "svår att behärska".


💎  Utvecklare: Ivory Tower
💎  Utgivare: Ubisoft
💎  Direktör: Stephane Beley
💎  Producent: Stephane Jankowski
💎  Genre: Tävlings
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 10 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz or AMD® FX-8350
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 760 or AMD® Radeon™ R7 260X v3
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 55GB
🔘  Others: DX 12

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags