TERA kommer släppa på 01 May 2018
437   1  

TERA kommer släppa på 01 May 2018

  08 Feb 2018
  Datorspel Kategori
TERA kommer släppa på 01 May 2018

TERA (kort för The Exiled Realm of Arborea) är ett massivt multiplayer online rollspel (MMORPG) som utvecklats av Bluehole Studio. Spelet släpptes i Sydkorea den 25 januari 2011, i Nordamerika den 1 maj 2012 och i Europa den 3 maj 2012, med stängda och öppna beta-testningar som ägde rum före lanseringsdatum. NHN Corporation, NHN Japan Corporation, En Masse Entertainment och Gameforge publicerar spelet i respektive region. I februari 2013 omdämnades spelet till TERA: Rising samtidigt med spelet lanseringen till free-to-play-modellen.

I september 2014 byttes spelet till TERA: Aratets öde i samma lapp som lägger till en ny nivåhatt och utökat TERA: s horisonter med den nya kontinenten i norra Arun: Val Oriyn "avskuren från resten av världen i århundraden, Norra Arun är ett land av viljiga djungler, kolossala ruiner och det oupptäckta hemlandet av barakerna. " Plåstret trädde i kraft december 2014 i Amerika och Europa.

TERA har typiska MMORPG-funktioner som questing, crafting och spelare kontra spelare action. Spelets kamp använder ett realtidssystem som innehåller tredje mans kameravisning. Spelaren riktar sig mot en fiende med en cross-hair-markör istället för att klicka eller tappa en enskild motståndare (som kallas utvecklingsprogrammet "Non-Target Battle"). Spelarna måste aktivt undvika fiendens attacker. Ett tangentbord och en mus eller en kontrollknapp kan användas för att styra tecknet.

Tecken kan vara en av sju raser som är förenade med Valkyonförbundet. Varje tävling har en uppsättning unika "rasfärdigheter" som ger dem mindre fördelar. Raser har också sina egna unika animationer för många klassspecifika färdigheter. TERA har också 13 klasser (per oktober 2017), var och en med sina egna unika förmågor och attribut.

Utvecklarna samarbetade med CCP Games och deras framgångsrika användning av "PLEX" för Eve Online som ett sätt att avskräcka guldbönder. Som ett resultat släppte TERA en valuta som heter "Chronoscrolls" som fungerar på samma sätt, eftersom det tillåter speltid att köpas med riktiga pengar och säljs för spel i guld. Användningen av Chronoscrolls är endast tillgänglig för användare som har köpt spelet antingen digitalt eller fysiskt. De med "Discovery Edition" kan inte använda Chronoscrolls.


💎  Utvecklare: Bluehole Studio
💎  Utgivare: NHN Corporation - En Masse Entertainment - Gameforge
💎  Kompositör: Inon Zur - Rod Abernethy
💎  Genre: MMORPG (massivt multiplayer online rollspel)
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-2130 3.4GHz or AMD® FX-4130
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® 9800 GT or AMD® Radeon™ HD 3870
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 42GB
🔘  Others: DX 9

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags