Star Wars Battlefront II kommer släppa på 17 Nov 2017
351   1  

Star Wars Battlefront II kommer släppa på 17 Nov 2017

  12 Nov 2017
  Datorspel Kategori
Star Wars Battlefront II kommer släppa på 17 Nov 2017

Star Wars Battlefront II är ett kommande action shooter video spel baserat på Star Wars film franchise. Det är den fjärde stora delen av Star Wars: Battlefront-serien och sjunde övergripande, och en uppföljare till serien om 2015. Det är under utveckling av EA DICE i samarbete med Criterion Games and Motive Studios, och publiceras av Electronic Arts. Spelet är planerat att släppas över hela världen den 17 november 2017 för PlayStation 4, Xbox One och Microsoft Windows.Star Wars Battlefront II har ett singleplayerhistorikläge, ett anpassningsbart teckenklasssystem och innehåll baserat på The Force Awakens och The Last Jedi-filmer. Det har också fordon och platser från originalet, prequel och uppföljare av Star Wars filmtrilogier. Det har också hjältar och skurkar som kan spelas utifrån karaktärer från Star Wars-filmerna. Hero roster inkluderar Luke Skywalker, Leia Organa, Han Solo, Chewbacca, Lando Calrissian, Yoda, Rey, Darth Vader, Kejsare Palpatine, Boba Fett, Bossk, Iden Versio, Darth Maul och Kylo Ren vid lanseringen.

Spelet har ett fullständigt kampanjhistorikläge till skillnad från 2015s Battlefront. Spelets singelspelare, Iden Versio, ledare för en Imperial Special Forces-grupp som kallas Inferno Squad (Janina Gavankar), deltar i flera händelser under de 30 åren som ledde upp till The Force Awakens. Det kommer att finnas segment i kampanjen där spelaren kommer att kunna styra andra tecken som Luke Skywalker och Kylo Ren.

I stället för det betalda säsongsskyddsbara nedladdningsbara innehållet (DLC) som ses i 2015 föregångare, utvidgas detta spel med gratis DLC som ges till alla spelare med ett gratis EA-konto. Lead skådespelerska Janina Gavankar uppgav att DLC skulle vara gratis för alla spelare, med en säsongsstruktur liknande Overwatch och Rainbow Six Siege. Den första säsongen, som kommer att släppas den 13 december 2017, kommer att baseras på den kommande filmen Star Wars: The Last Jedi, och kommer att omfatta Finn och Captain Phasma som hjältar, planeten Crait som en mark karta och en rymdkarta ovanför D'Qar.


💎  Utvecklare: EA DICE
💎  Utgivare: Electronic Arts
💎  Kompositör: Gordy Haab
💎  Genre: Första person shooter - Tredje person shooter
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
⚙️  OS: Windows® 7 64-bit
⚙️  CPU: Intel® Core™ i5-7600K 3.8GHz or AMD® FX-8350
⚙️  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 1060 3GB or AMD® Radeon™ RX 480 4GB
⚙️  RAM: 16GB
⚙️  HDD: 40GB
⚙️  Others: DirectX: 12

Författare: Akram Montazeri

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags