Shadow of the Tomb Raider kommer släppa på 14 Sep 2018
583   1  

Shadow of the Tomb Raider kommer släppa på 14 Sep 2018

  07 Jul 2018
  Datorspel Kategori
Shadow of the Tomb Raider kommer släppa på 14 Sep 2018

Shadow of the Tomb Raider är ett kommande action-äventyrsspel som utvecklats av Eidos Montréal i samband med Crystal Dynamics och publiceras av Square Enix. Det är den tredje ingången till den omstartade Tomb Raider-serien och en uppföljare till 2015s Rise of the Tomb Raider. Spelet kommer att släppas den 14 september 2018 för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One.

Berättelsen äger rum efter händelserna av Rise of the Tomb Raider. Protagonisten Lara Croft är en arkeolog på en expedition till Latinamerika som letar efter en Maya-relik som har en koppling till sin sena far. Trinity, en paramilitär organisation dedikerad till att undersöka det övernaturliga, söker reliket att omforma världen. Under expeditionen avbryter Lara en Maya-apokalyps och hon försöker rädda världen.

Liksom sin föregångare är spelet ett action-äventyrsspel som spelas från ett tredjeperspektivperspektiv. Spelets nav är den största i franchisen som också avslöjar den dolda staden Paititi. Spelare kan delta i sidokommissioner och uppdrag och lära sig om Paititi som ger en rikare erfarenhet. Det finns många justeringar gjorda i spel, vilket annars är identiskt med Rise. Kontrollen för simning har reviderats fullständigt, eftersom Lara nu kan hålla andan under vattnet under en längre tid på grund av införandet av luftfickor. Hon får också förmågan att rappa ner en klippa med ett rep. Stealth blir en viktig del av spelet, med Lara att kunna ta bort från strid när hon flyr från fiendernas synfält. Liksom sina föregångare tillåter spelet spelare att jaga vilda djur, hantverksmaterial med hjälp av de insamlade resurserna, lösa pussel och utforska valfria gravar. Spelet har också fler gravar än de tidigare delarna i omstartserien. Spelare kommer nu att ha möjlighet att skräddarsy sin spelupplevelse som utforskning, pussel och kamp har sina egna svårighetsinställningar.


💎  Utvecklare: Eidos Montréal
💎  Utgivare: Square Enix
💎  Genre: Action äventyr
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz or AMD® FX-8320
🔘  Graphic: NVIDIA® GeForce® GTX 960 2GB or AMD® Radeon™ R9 380
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 50GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags