Shadow Fight 3 för iOS och Android
414   1  

Shadow Fight 3 för iOS och Android

  18 Feb 2018
  Datorspel Kategori
Shadow Fight 3 för iOS och Android

Steg in i skuggans värld vid förändringstidarna. Reveal alla sina mörka hemligheter och bli den största krigare som detta land någonsin har sett. I det här RPG-stridsspelet spelar du rollen som en hjälte vars öde ännu inte är bestämt. Hur ser du framtiden? Det är ditt beslut! Välj mellan tre olika kampstilar, experimentera, kombinera ditt redskap, lära dig några färska nya drag och utforska en massiv värld full av äventyr! Njut av skönheten i en riktig kamp som har blivit möjlig tack vare modern teknik och släta animationer.

SKAPA DIN EGNA BEKÄMPNINGSSTIL

Shadow Fight 3 erbjuder dig 3 unika kampstilar att välja mellan. Samla nya drag, fördelar, vapen, redskap och kombinera dem på det sätt du gillar det. Var snabb och graciös, stark och splittrande, gåtfull och dödlig. Lyft en karaktär som representerar din särskiljande spelteknik och personlighet.

I TEKNIKEN

Shadow Fight 3 ger stridsgenren till en helt ny teknisk nivå. Färgstark grafik, släta animationer, realistiska fysik och effekter skapar en bild av en levande och andningsvärld som du aldrig sett tidigare!

DEEP OCH IMMERSIVE STORYLINE

Shadow Fight 3 är ett historiedrivet spel. Du befinner dig i en farlig värld som ligger på tröskeln till ett stort krig med dig i mitten. Tre kraftfulla fraktioner söndrar dessa länder från varandra och plottar mot varandra. Vilken sida skulle du välja? Du bestämmer!

HANTERA DIN GEARCOLLECTION.

Det finns stora mängder vapen och rustning i Shadow Fight 3. Om du någonsin har drömt om att ha en sällsynt samling krigsvaror, nu är din tid! Skuggans värld har fantastiska belöningar för de mest äventyrliga! Samla episka redskap, kombinera och uppgradera den, utrusta den med nya dödliga drag och fördelar. Kämpa mot din fiende med stil! Det är bara begränsat av din fantasi.


💎  Utvecklare: NEKKI
💎  Utgivare: NEKKI
💎  Genre: Rollspel
💎  Plattform: iOS - Android
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags