PlayerUnknown's Battlegrounds Kommer att släppas i December 2017
950   1  

PlayerUnknown's Battlegrounds Kommer att släppas i December 2017

  28 Nov 2017
  Datorspel Kategori
PlayerUnknown's Battlegrounds Kommer att släppas i December 2017

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) är ett multiplayer online battle royale videospel som utvecklats av PUBG Corporation, ett dotterbolag till koreanska utgivaren Bluehole. Spelet är baserat på tidigare mods som utvecklats av Brendan "PlayerUnknown" Greene för andra spel med hjälp av 2000-filmen Battle Royale för inspiration och utvidgades till ett fristående spel under Greenes kreativa riktning. I spelet, faller upp till hundra spelare på en ö och scavenge för vapen och utrustning för att döda andra samtidigt som man undviker att bli dödad. Det tillgängliga säkra området på spelets karta minskar i storlek över tid, vilket riktar överlevande spelare till strängare områden för att tvinga möten. Den sista spelaren eller laget som står vinner rundan.

Spelet släpptes för Microsoft Windows via Steams tidiga åtkomstprogram i mars 2017. Vid årets slut hade det sålt över tjugo miljoner exemplar och haft en topp samtidig spelareantal på över två miljoner, vilket gjorde det till det mest spelade spelet på plattform. En fullständig release från tidig åtkomst planeras sen i december 2017. Samma månad kommer spelet också att släppas på Xbox One via Xbox Game Preview-tjänsten.

Battlegrounds är ett spelare mot spelaren (PvP) actionspel där upp till hundra spelare kämpar i en kamp royale, en typ av storskalig sista man som står dödsmatch där spelarna kämpar för att förbli den sista levande. Spelare kan välja att gå in i matchen, eller med ett litet lag på upp till fyra personer. I båda fallen vinner den sista personen eller laget som lever i live matchen. Varje match börjar med spelare som fallskärmflygplan från ett plan till ett kartområde ca 8 km (8 mi 8 km). Flygplanets flygväg över kartan varierar med varje runda, vilket kräver att spelarna snabbt bestämmer den bästa tiden att skaka ut och fallskärm på marken. Spelare börjar med ingen växel utöver anpassade klädselval som inte påverkar spelningen. När de landar kan spelarna söka byggnader och andra platser för att hitta vapen, fordon, rustning, kläder och annan utrustning. Dessa objekt är rutinmässigt fördelade över hela kartan vid början av en match, med vissa högriskzoner som normalt har bättre utrustning. Dödade spelare kan plundras för att förvärva sina redskap också. Spelare kan välja att spela antingen från första person eller tredje person perspektiv, som alla har sina egna fördelar och nackdelar i kamp och situationsmedvetenhet. men serverspecifika inställningar kan användas för att tvinga alla spelare i ett perspektiv för att eliminera vissa fördelar.

Varje par minuter börjar kartans spelbara område att krympa ner till ett slumpmässigt läge, med vilken spelare som fångas utanför det säkra området tar skador inkrementellt och slutligen elimineras om den säkra zonen inte matas in i tid. I spel ser spelarna gränsen som en skimrande blå vägg som kontrakterar över tiden. Detta resulterar i en mer begränsad karta, vilket i sin tur ökar chanserna för möten. Under matchens gång markeras slumpmässiga områden på kartan i rött och bombarderat och utgör ett hot mot spelare som kvarstår i det området. I båda fallen varnar spelarna några minuter före dessa händelser, vilket ger dem tid att flytta till säkerhet. I slumpmässigt fall kommer ett plan att flyga över olika delar av den spelbara kartan och släppa ett loot-paket, innehållande objekt som vanligtvis inte kan uppnås under normal spelning. Dessa paket ger hög synlig röd rök, drar intresserade spelare nära det och skapar ytterligare konfrontationer. I genomsnitt tar en hel runda inte mer än 30 minuter.


💎  Utvecklare: PUBG Corporation
💎  Utgivare: Bluehole - Microsoft Studios
💎  Direktör: Brendan Greene
💎  Producent: Chang-han Kim
💎  Genre: Herre på täppan
💎  Plattform: PC - Xbox One
💎  Läge: Multiplayer

💻  PC-krav:
⚙️  OS: Windows® 7 64-bit
⚙️  CPU: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz or AMD® FX-8320
⚙️  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 970 4GB or AMD® Radeon™ R9 390
⚙️  RAM: 8GB
⚙️  HDD: 30GB
⚙️  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags