Monster Hunter: World kommer släppa på 26 Jan 2018
428   1  

Monster Hunter: World kommer släppa på 26 Jan 2018

  17 Dec 2017
  Datorspel Kategori
Monster Hunter: World kommer släppa på 26 Jan 2018

Monster Hunter: World är ett kommande actionrollspelande videospel i utveckling och att publiceras av Capcom, och är den femte primära titeln i sin Monster Hunter-franchise. Spelet tillkännagavs på Sonys E3 2017-konferens, och planeras nu för en samtidig världsomfattande release i januari 2018; medan den bara släpps för PlayStation 4 i Japan, kommer den att lanseras med både PlayStation 4 och Xbox One-versioner i västra regioner, med en Microsoft Windows-release någon gång efteråt. Det kommer att innehålla mycket större kartor, sömlösa övergångar mellan zoner i kartan och fyra-spelare online co-op, och kommer också att tillåta spelare över hela världen att spela tillsammans, en första i serien.

Monster Hunter: World är ett actionrollspel spelat i en öppen världsmiljö och spelat ur ett tredjeperspektivperspektiv. Som med tidigare spel i serien spelar spelaren rollen som en jägare som uppdrags av "Research Commission" att jaga och antingen döda eller fånga stora monster som strömmar utanför deras centrala bas av Astera för att de ska studera. Spelarens karaktär har inga inneboende attribut, men i stället bestäms dessa av vilken utrustning karaktären är utrustad med. Detta inkluderar ett vapen som kommer från en av fjorton arketyper (som långt svärd, båge eller bowguns), som sedan definierar vidare vilka typer av stridsförflyttningar och förmågor spelaren kan använda, och armor, som kan leda till fördelaktiga eller skadliga kampfärdigheter om de matchas ordentligt. Medan viss grundläggande utrustning kan köpas med hjälp av spelpengar, är den största utrustningen byggd av loot som erhållits genom att döda eller fånga monster, belöningar från att fullborda uppdrag eller föremål som samlats in i fältet. Detta skapar en kärnslinga av gameplay som har spelarens kampmonster som de kan slå för att få rätt plundring för att tillverka förbättrade vapen och rustning för att de ska möta starkare monster och potentialen för ännu bättre utrustning.

Monster Hunter: World kommer att innehålla alla fjorton vapentyper från Monster Hunter 4 och Monster Hunter Generations. Men "Hunting Arts" och "Prowler Mode" från generationer ingår inte i världens spel. Spelaren kommer fortfarande att kunna montera och försöka toppla monster, och i vissa scenarier kommer de att kunna använda sitt primära vapen för dessa topplingattacker. Alla jägare får tillgång till ett verktyg som kallas Slinger, som kan användas som en gripkrok för att nå högre höjder eller dra ner klippformationer och kan också användas som en slangvinkel för att starta kulor som kan skada eller ha debufferande effekter på monster eller kan användas för att distrahera monster för att låta en fly. Spelaren kan också använda en mantel som liknar ghillie kostym för att antingen vara dold från monstersyn eller att locka ett monster till att jaga jägaren i en fälla eller in i ett område som ockuperas av ett annat monster och få dem att slåss mot varandra. Jägaren kan använda Scout flyger för att spåra monster; Efter att ha hittat tillräckligt med tecken på ett monsters närvaro som fotspår eller slemhinnor, flyr Scouten sedan hjälpa jägaren direkt till monsteret. De kan också användas för att söka efter andra resurser, och kan utbildas för att vara mer effektiva i spårningsförmågan.


💎  Utvecklare: Capcom
💎  Utgivare: Capcom
💎  Direktör: Kaname Fujioka - Yuya Tokuda
💎  Producent: Ryozo Tsujimoto
💎  Genre: Action rollspel
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz or AMD® FX-6300
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 760 or AMD® Radeon™ R7 260X v3
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 50GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags