Mobius Final Fantasy för iOS, Android och PC
557   1  

Mobius Final Fantasy för iOS, Android och PC

  06 Mar 2018
  Datorspel Kategori
Mobius Final Fantasy för iOS, Android och PC

Mobius Final Fantasy är ett episodiskt rollspel videospel som utvecklats och publicerades av Square Enix för iOS, Android och Microsoft Windows. Den släpptes i Japan i juni 2015 och släpptes internationellt i augusti 2016. Spelaren kontrollerar Warrior of Light (Wol), en man som vaknar med amnesi i Palamecias värld och måste hjälpa till att erövra de mörka krafterna som attackerar sitt folk. Spelet innehåller gameplay-element från tidigare Final Fantasy-titlar, bland annat utjämning, prospektering via standardnavigering och snabbväxlingssystem och turnbaserad kamp som är knuten till ett jobbsystem. Vanliga teman drogs också från den ursprungliga Final Fantasy-titeln, som "ljuskrigare" och deras kamp mot kaos och mörker.

Mobius Final Fantasy är ett rollspel spelat för mobiltelefoner. Spelaren kontrollerar spelets huvudperson Warrior of Light (Wol) medan du navigerar Palamecia. Spelare kan anpassa inställningar, grafisk kvalitet och justera kontrollerna för dominerande handen. Under lokal navigering på fältkartan tappar spelaren en plats på en karta och tecknet reser till den platsen. I vissa självständiga områden kan spelaren direkt styra tecknet. Tillsammans med standardnavigering kan spelaren navigera i spelvärlden med hjälp av ett snabbsystem, progressivt upplåst när spelaren fortskrider genom historien. Många av funktionerna i spelet, som utjämningssystemet och prospektering, liknar dem från tidigare Final Fantasy-spel i hemmet.

Mobius har ett taktikfokuserat, vridbaserat stridsystem, med spelare som kan aktivera attacker genom att knacka på fiender på skärmen. Spelare kan använda vanliga meleeattacker med nära vapen som svärd och magiska attacker. Under strid ackumulerar spelaren Element, som är nödvändiga för att aktivera förmågor, spelets form av samlade monster. När det är klart för aktivering visas en kakel på skärmen som spelaren berör för att aktivera förmågan. Förmåga har olika egenskaper: Shiva-förmågan släpper ut en isattack, medan Fat Chocobo Ability höjer försvarsspelet i åtta varv samtidigt som spelaren automatiskt läker. Element kan också användas av spelaren för att stärka sitt motstånd mot elementära attacker. Om en fiendens svaghet slås tillräckligt många gånger, kommer deras "break gauge" -mätare att tappas och de kommer att lämnas försvagade, så att spelaren kan attackera fritt. Ett jobbsystem och karaktärsförmåga relaterade till dem utgör en viktig del av systemet.

Spelaren börjar med Onion Knight-jobbet. Varje jobb kan jämnas upp med hjälp av speciella "frö" -artiklar som samlas in i strid för att fylla i en färdighetspanel. När panelen är klar kommer jobbet att utvecklas, till exempel Onion Knight som utvecklas till den rena Warrior-klassen. När arbeten förändras eller utvecklas kommer karaktärens utseende att ändras till en viss grad. I Kapitel två innehållsuppdatering, Samurai, Assassin och Red Mage jobb tillkom. I februari 2016 tillsattes multiplayer-funktionalitet, vilket möjliggjorde upp till fyra spelare att ta på chefer.


💎  Utvecklare: Square Enix Business Division 1
💎  Utgivare: Square Enix
💎  Direktör: Motomu Toriyama
💎  Producent: Yoshinori Kitase
💎  Kompositör: Mitsuto Suzuki
💎  Genre: Rollspel
💎  Plattform: iOS - Android - PC
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6320 1.86GHz or AMD® Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® 8800 GT or AMD® Radeon™ HD 4770 512MB
🔘  RAM: 2GB
🔘  HDD: 10GB
🔘  Others: DX 9

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags