Metro Exodus släpper ut på Q4 2018
559   1  

Metro Exodus släpper ut på Q4 2018

  22 Dec 2017
  Datorspel Kategori
Metro Exodus släpper ut på Q4 2018

Metro Exodus är ett kommande första person shooter video spel som utvecklats av en ukrainsk Malta-baserad studio 4A Games och publicerad av Deep Silver. Det är den tredje delen i Metro-videospelserien baserat på Dmitry Glukhovskijs romaner. Det kommer att följa händelserna i Metro: Last Light och Metro 2033.

Metro Exodus är ett första person shooter spel med överlevnad skräck och smyg element. Satt i det efter-apokalyptiska ödemarken i det tidigare Ryssland måste spelaren klara de nya riskerna och delta i strid mot muterade varelser såväl som fientliga människor. Spelaren använder en arsenal av handgjorda vapen som kan anpassas genom skavningsmaterial och ett hantverkssystem. Spelet har en blandning av linjära nivåer och sandlåda miljöer. Den innehåller också ett dynamiskt väder system, en dagskväll och miljöer som förändras med årstiderna när historien fortskrider (den kommer att ställas in under ett helt in-game-år).

Metro Exodus är inställd 2036 på en postapokalyptisk jord som har förödats av ett kärnvapenkrig över 20 år sedan 2013. Spelet fortsätter berättelsen från Metro: Last Light's "Redemption" slutar. Spelaren förutsätter rollen som den 22-årige Artyom som flyger tunnelbanan i Moskva och går ut på en kontinent som spänner över Spartan Rangers till Fjärran Östern. Artyom reser först runt Volga-floden, inte långt från Uralfjällen, för att åka på ett lokomotiv som kallas "Aurora" som leder öster till ett nytt liv. Berättelsen äger rum under ett år, med början i hård kärnvinter i tunnelbanan. En annan stor karaktär, som återvänder från föregående spel och boken Metro 2035, är Anna - vem är nu Artyoms fru.


💎  Utvecklare: 4A Games
💎  Utgivare: Deep Silver
💎  Genre: Förstapersonskjutare
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-2550K 3.4GHz or AMD® FX-8320
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 670 or AMD® Radeon™ HD 7950
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 60GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags