Metal Gear Survive kommer släppa på 20 Feb 2018
462   1  

Metal Gear Survive kommer släppa på 20 Feb 2018

  29 Dec 2017
  Datorspel Kategori
Metal Gear Survive kommer släppa på 20 Feb 2018

Metal Gear Survive är ett kommande överlevnadsåtgärd-äventyrsspel som utvecklats och publicerades av Konami. Det var det första Metal Gear-spelet som skulle utvecklas efter Hideo Kojimas avgång från Konami i slutet av 2015. Spelet äger rum under tidsperioden mellan Metal Gear Solid V: Ground Zeroes och Metal Gear Solid V: Phantom Pain. Den kommer att släppas för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One i februari 2018.

Metal Gear Survive är ett överlevnadsspel-äventyrsspel i en öppen världsmiljö och spelad ur ett tredjeperspektivperspektiv. Den har också kooperativ flerspelarläge, där spelaren kan anslutas av upp till tre andra spelare för att utforska spelets värld och att slutföra uppdrag. Det kan också spelas solo, där spelaren kommer att åtföljas av tre AI-lagkamrater, som spelaren kan ge order till.

I en intervju med Dengeki PlayStation uppgav utvecklingspersonalen att spelaren kommer att kunna anpassa sin karaktär, använda flera vapen och utveckla sin egen utrustning för att passa deras spelstil. De uppgav också att medan det blir möjligt att smyga hand om fiender när man spelar solo, blir det mycket svårare att ta på sig vågor av dem jämfört med samspelet.

Vid Tokyo Game Show (TGS) i september 2016 avslöjade en demonstration att Fulton Cannon kommer att utse, att spelaren eventuellt kan hämta varelserna för resursbyggande, de kan skaffa resursbyggnad, så att de kan läka sig på huvudmenyn , och att spelaren kan utveckla olika saker från insamlade resurser, från defensiva åtgärder till offensiva åtgärder. Spelarna kan också delas upp.

Under en scenpresentation på TGS 2016 frågades Hideo Kojima om han hade något att göra med Metal Gear Survive. Han uppgav att spelet hade "ingenting att göra med honom", "Metal Gear-serien handlar om" politisk fiktion och spionage ", och zombier passar inte in i hans vision av serien. Yoji Shinkawa uppgav också att han inte var inblandad i spelet. Han sa skämt att Metal Gear Survive skulle ha mechs om han arbetade med det.


💎  Utvecklare: Konami Digital Entertainment
💎  Utgivare: Konami
💎  Producent: Yuji Korekado
💎  Genre: Överlevnad - Action-äventyr
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz or AMD® FX-8320
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 650 2GB or AMD® Radeon™ HD 5850 2GB
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 28GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags