Kingdom Come: Deliverance kommer släppa på 13 Feb 2018
380   1  

Kingdom Come: Deliverance kommer släppa på 13 Feb 2018

  11 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Kingdom Come: Deliverance kommer släppa på 13 Feb 2018

Kingdom Come: Deliverance är ett kommande actionrollspelspel som utvecklats av Warhorse Studios och publicerades av Deep Silver för PlayStation 4, Xbox One och Microsoft Windows den 13 februari 2018. Det ligger i det medeltida kungariket Böhmen, en kejserlig Stat av det heliga romerska riket med fokus på historiskt korrekt och realistiskt innehåll.

Kingdom Come: Deliverance är en singelspelareupplevelse med förgreningsjaktlinjer och en mycket interaktiv värld som uppmuntrar till framträdande gameplay. Det kommer att innehålla periodkorrigerade armor och kläder, stridstekniker och verkliga slott som återskapas med hjälp av arkitekter och historiker. Spelet kommer också att innehålla period-exakt musik inspelad av tjeckiska musiker.

Kingdom Come: Deliverance är ett actionrollspel spelat i en öppen världsmiljö och spelas från ett förstaperspektivperspektiv som kommer att använda ett klasslöst RPG-system som gör det möjligt för spelaren att anpassa sina färdigheter för att ta roll som en krigare, bard , tjuv eller deras hybrider. Förmåga och statistik kommer att växa beroende på vad spelaren gör och säger genom förgrenade dialog träd. Under samtal är den tid en spelare tar för att fatta beslut begränsat och kommer att påverka deras relationer med andra. Anseende kommer att baseras på spelarens val och kan därför medföra konsekvenser.

Karaktärskroppar och ansikten skapas genom kombinationen av flera, enskilda bitar med finjusteringar. Klädningssystemet har för närvarande 16 objektspår och föremål på många delar av kroppen som kan lagras. Till exempel kan en kraftigt pansarad riddare på sin överkropp ha på sig en gambeson, följt av post- och plåtspännen, med en tabard eller överdrag på toppen, för totalt fyra kläder i bröstspåren. Varje klädtyp kommer att ge olika skyddsnivåer mot olika typer av vapen. Kläder kommer också att bli progressivt mer slitna, smutsiga eller blodiga genom användning, vilket påverkar karaktärens utseende. Spelaren kommer att kunna använda en mängd olika vapen, inklusive svärd, knivar, axlar, hammare eller bågar. Hästar kommer att ha stor roll i spelet och är utformade för att verka med sina egna AI medan de är under spelarens kontroll, rör sig eller hoppar för att undvika små hinder eller faror. Spelaren kommer också att kunna kämpa från häst och använda sin stjärna för att bära saker om de behöver extra lagerutrymme, men krigshästar är också kompetenta stridsämnen med sitt eget AI. Stegar uppåt på egen hand hela resan och kommer med fem slitsar för rustning och tillbehör.


💎  Utvecklare: Warhorse Studios
💎  Utgivare: Deep Silver
💎  Direktör: Daniel Vávra
💎  Producent: Martin Klíma
💎  Kompositör: Jan Valta - Adam Sporka
💎  Genre: Action Rollspel
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz or AMD® Phenom II X4 940
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 660 or AMD® Radeon™ HD 7870
🔘  RAM: 6GB
🔘  HDD: 30GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags