Guns of Glory, en av de bästa gratis RTS MMO
615   1  

Guns of Glory, en av de bästa gratis RTS MMO

  27 May 2018
  Datorspel Kategori
Guns of Glory, en av de bästa gratis RTS MMO

Kungen har blivit mördad. Kardinal är nu den mest kraftfulla mannen i kungariket och förbereder sig för att krona sig som den nya kungen. Han har inramat d'Artagnan och de tre musketerna för mordet, och nu är de olagliga på språng.

Under tiden har en konstig sjukdom greppat kungariket. Det har varit rykten om de döda som kommer tillbaka till livet och observationer av hemska varelser. Befolkningen bor nu i rädsla. Kardinalen hävdar att när han är kungen kommer han att stoppa mörkret som har krossat kungariket ... men musketerna vet att exakt motsatsen kommer att hända. För de har upptäckt kardinalens skrämmande sanna identitet ...

Du är en av kungens musketerare, och d'Artagnan misstänker i hemlighet att du är rättmätig arving till tronen. Med kungariket i kaos, väntar Crown of Destiny den som är djärv nog att hävda det!

FUNKTIONER:

Strategi Warfare! Träna en armé av lojala musketerare, hantera dina resurser, bygga fientliga fällor och slå dina fiender till glömska, allt för att hävda kronan och förvandla din allians till ett oslagbart imperium!

Kraftfulla luftfartyg! I en tid av framväxande framsteg och vetenskap skjuter ner fiender och leder attacken med dödligt avancerade flygplan för en ny nivå av RTS-krigföring. Hur anpassar du ditt eget flygskryssskepp?

Världskrig! Seamless chatt översättning funktioner gör GoGs multiplayer RTS och RPG-spelning rikare än någonsin tidigare - att göra vänner från var som helst i världen har aldrig varit så enkelt.

Immersive MMO World! Guns of Glory bringar världen av de tre musketerna till liv som du aldrig har sett det förut! Gorgeously gjord HD-grafik och levande, vackra landskap gör alla åtgärder i denna gratis strategi MMORPG våren till liv!

Avancerad RTS Combat! Sätt din egen strategi för att attackera fiender och hjälpa allierade! Guns of Glorys strategi MMORPG-spel kan du anpassa ditt Airship, Estate, trupper, byggnader, utrustning och mer. Utveckla en spelstrategi som passar din egen stil i GoG och hävdar seger!

Imperisk byggnad! Konstruera en härlig befäst Estate, behärska en rad förödande färdigheter och få dig med oförstörbara vapen för att säkerställa din överlevnad och framgång i denna värld av multiplayer-strategikrig!


💎  Utvecklare: Funplus
💎  Utgivare: DIANDIAN INTERACTIVE HOLDING
💎  Genre: Strategi
💎  Plattform: iOS - Android
💎  Läge: Multiplayer

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags