GRAVEL kommer släppa på 27 Feb 2018
386   1  

GRAVEL kommer släppa på 27 Feb 2018

  23 Feb 2018
  Datorspel Kategori
GRAVEL kommer släppa på 27 Feb 2018

Den slutgiltiga off-road utmaningen: utforska exotiska platser, kör ikoniska fordon under extrema förhållanden, tappa mästarna och bli den ultimata Offroad Master. Grus firar terrängkörning genom att ta dig till exotiska platser runt om i världen med några av de mest spännande bilar som någonsin skapats. Bli mästare i fyra spännande discipliner och bli en del av den största offroad-tävlingen någonsin sett, Offroad Masters: kommer du att kunna #StealTheShow? Unleashing Full Power av Unreal Engine 4 skänker Gravel varje plats med en aldrig tidigare skådad detaljnivå och gör tävlingen rolig för alla: fotorealistisk grafik, dynamisk tid och dagars väder, tillgänglig fysik som alla kan njuta av, andetag platser där spelaren kan köra i full fart rusar genom skogar, snöiga berg, sanddyner, öknar, imponerande belysning och partikel effekter.

FUNKTIONER

Wild rush game mode

De vildaste platserna runt om i världen gör en perfekt teater för att vara värd för Offroad Masters showen. Spår som gjorts för att visa dig själv och krossa dina motståndare, utan att hålla någonting tillbaka.

Cross country spelläge

Breda, öppna kartor som är perfekta att tävla med motståndare i checkpoint-tävlingar eller att utforska fritt. Kör utan gränser och stjäla showen!

Hastighetskorsningsläge

Ta kampen i riktiga spår och visa dina sanna färdigheter som en offroaddrivrutin!

Stadion krets spel läge

Arenor fyllda med spektakulära hopp: känna bråket hos publiken och starta ditt fordon i extrem akrobatik!

Grus kanal

Allt du gör i grus är för showen: Offroad Masters, som är värd av gruskanalen, är den vildaste offroad-showen på jorden, och du har rätt att slå mästarna och ta den bästa platsen i tävlingen. Kommer du vara upp till uppgiften?


💎  Utvecklare: Milestone S.r.l
💎  Utgivare: Milestone S.r.l
💎  Genre: Tävlings
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer (Online upp till 12)

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-3225 3.3GHz or AMD® Phenom II X4 920
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 760 or AMD® Radeon™ HD 7950
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 40GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags