Golem kommer släppa på 13 Mar 2018
450   1  

Golem kommer släppa på 13 Mar 2018

  15 Feb 2018
  Datorspel Kategori
Golem kommer släppa på 13 Mar 2018

Golem är den första titeln från Highwire, en oberoende utvecklare grundad av industrins veteraner i Seattle. Det är byggt från grunden till PlayStation VR och har originalmusik från Marty O'Donnell - prisbelönt komponist av Halo and Destiny - och innovativa VR-kontroller som utvecklats av Jaime Griesemer - Game Designer på Halo, Destiny och Infamous Second Son.

I Golem spelar du som ett äventyrligt barn som har blivit allvarligt skadad. Du står fast hemma i din säng och drömmer om att utforska omvärlden. Du utvecklar gradvis kraften att skapa och styra stenvarelser som kallas golems. Du ser genom ögonen, styr deras rörelser och använder dem för att utforska bortom ditt rums gränser. Först kan du bara bygga små dockor med stora dockor för att skicka runt ditt rum ... men så småningom kommer dina krafter att växa tills du kan skicka enorma 15 fot långa jättar för att utforska en gammal övergiven stad.

Golem är debutspelet från oberoende studio Highwire Games. Baserat i Seattle grundades studion i 2015 av tidigare Bungie-anställda Martin O'Donnell och Jaime Griesemer, tillsammans med Jared Noftle, ​​medgrundare av lufttäta spel. Vic Deleon, en annan tidigare Bungie-anställd, lämnade 343 Industries för att gå med i utvecklingsgruppen som världskonstregissör och Travis Brady från Valve Corporation som karaktärsregissör. Golem utvecklas för PlayStation 4 och kommer att utnyttja PlayStation VR virtuella verklighetshuvudet. Spelet är utvecklat med hjälp av Unreal Engine 4. Highwire närmade sig Epic Games 'Seattle-baserade studio för hjälp med att utveckla det virtuella verklighetsspelet. O'Donnell, som fungerar som spelets kompositör, lanserade en Kickstarter-kampanj för att crowdfund en "musikalisk prequel" till Golem, med titeln Echoes of the First Dreamer.


💎  Utvecklare: Highwire Games
💎  Direktör: Jaime Griesemer - Jared Noftle
💎  Kompositör: Martin O'Donnell
💎  Genre: Action äventyr
💎  Plattform: PS4
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags