Far Cry 5 kommer släppa på 27 Mar 2018
366   1  

Far Cry 5 kommer släppa på 27 Mar 2018

  06 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Far Cry 5 kommer släppa på 27 Mar 2018

Far Cry 5 är ett kommande action-äventyrs-första-person-skytte videospel som utvecklats av Ubisoft Montreal och publicerades av Ubisoft för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Det är den elfte delen och den femte huvudtiteln i Far Cry-serien. Den är planerad att släppas den 27 mars 2018.

Far Cry 5 är likadan som föregångare, en första-personskytt som är en action-äventyr i en öppen världsmiljö som spelaren kan utforska fritt till fots eller via olika fordon. Till skillnad från tidigare titlar i serien där spelaren tar rollen som en bestämd karaktär, kommer spelet att innehålla en ny karaktärsskapare, som spelaren kan använda för att anpassa sin karaktärs skådespel, kön och hudton. Spelaren kommer att ha en mängd olika sträckta och explosiva vapen för att bekämpa fiender, medan spelet kommer att lägga en förnyad tonvikt på stridskampen jämfört med tidigare Far Cry-titlar genom att införa ett bredare utbud av melee-vapen.

Spelet kommer också att innehålla ett rekryteringssystem där spelaren kan rekrytera lokalbefolkningen i länet för att kämpa bredvid dem som liknar "Buddy" -systemet som används i Far Cry 2. I detta "Guns for Hire" -system måste spelaren övertyga andra lokalbefolkningen att gå med i deras sak, och varje följeslagare har sina egna unika färdigheter och personligheter. Spelaren kan eller kanske inte möter dem beroende på deras handlingar. Rekryteringssystemet kommer att ersätta det fyrsystem som används i tidigare titlar. Far Cry 4 har till exempel klocktorn som spelaren måste klättra för att öppna upp delar av kartan och olika aktiviteter i regionen. Far Cry 5 tar bort det här systemet och istället lita på spelaren att skapa relationer med andra tecken för att upptäcka historiauppdrag, händelser och andra tecken.

Spelaren kan också tämja vilda djur genom systemet "Fangs for Hire", som tidigare introducerades i Far Cry Primal. Det tämda djurlivet kommer att hjälpa spelaren i strid och följa spelarens order. Olika djurliv kommer att ha olika stridsmönster. En fiskemekaniker kommer också att introduceras. Kampanjen kan spelas individuellt eller med en partner genom spelets kooperativa multiplayer-läge som kallas "Friends for Hire". Spelet kommer också att innehålla en kartredigerare, vars funktioner har utökats från tidigare titlar.


💎  Utvecklare: Ubisoft Montreal
💎  Utgivare: Ubisoft
💎  Direktör: Dan Hay
💎  Producent: Darryl Long
💎  Kompositör: Dan Romer
💎  Genre: Action-äventyr - Första person shooter
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-750 2.66GHz or AMD® Phenom II X4 955
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 460 or AMD® Radeon™ HD 5850
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 30GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags