Dynasty Warriors 9 kommer släppa på 13 Feb 2018
339   1  

Dynasty Warriors 9 kommer släppa på 13 Feb 2018

  15 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Dynasty Warriors 9 kommer släppa på 13 Feb 2018

Dynasty Warriors 9 är ett kommande singleplayer-, hack- och slash-videospel som utvecklats av Omega Force och publiceras av Koei Tecmo för PlayStation 4, Xbox One och Microsoft Windows på västra marknader den 13 februari 2018.

Dynasty Warriors 9 är ett hack och slash-spel med smygelement. Titeln kommer att återuppliva serien i serien med introduktionen av den öppna världen. En traversabel karta över Kina kommer att genomföras som spelaren fritt kan vandra till fots, häst eller båt, men spelet kommer att fokusera på livliga miljöer som städer och städer samt platser där stora strider äger rum. Karaktärerna 'flytta-set-kombinationer planeras också att revideras.

Spelaren kan invadera och infiltrera fiendens befästningar med utnyttjandet av en gripkrok. En dag-nattcykel och dynamiskt väder system kommer också att innehålla i spelet. Tid och väder förändras nu i realtid, och fiendens syn påverkas på natten eller när det regnar. Kartan kommer att utvecklas i tid när huvudverksamhetsuppdrag är färdiga, men beskrivs som att ha en "hög svårighetsgrad" som kan sänkas genom att slutföra associerade sidvisningar.

Spelaren kan anpassa och dekorera gömställen med möbler köpte från handlare. Vissa objekt har olika effekter; till exempel, placera en gong i huset och interagera med det kommer att tillåta spelaren att ändra bakgrundsmusik. Tehus som finns i spelet kan fördröja tiden och ge mat som kan användas för att tillfälligt höja statistiken för spelbara tecken, till exempel att höja sin attackstyrka eller öka höjden på hoppet.


💎  Utvecklare: Omega Force
💎  Utgivare: Koei Tecmo
💎  Direktör: Atsushi Miyauchi
💎  Producent: Akihiro Suzuki
💎  Genre: Hack och slash
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-560 3.3GHz or AMD® Phenom II X4 805
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GT 730 v2 or AMD® Radeon™ R7 240 v2 2GB
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 15GB
🔘  Others: DX 9

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags