Detroit: Become Human kommer släppa på 25 May 2018
404   1  

Detroit: Become Human kommer släppa på 25 May 2018

  21 Apr 2018
  Datorspel Kategori
Detroit: Become Human kommer släppa på 25 May 2018

Detroit: Become Human är ett kommande action-äventyrsspel som utvecklats av Quantic Dream och publicerades av Sony Interactive Entertainment för PlayStation 4. Spelet kommer att släppas över hela världen den 25 maj 2018. Plotet kretsar kring tre androider: Kara, som flyr från fabriken hon blev gjord för att utforska hennes nyfunna känslor; Connor, vars jobb det är att jaga avvikande androider; och Markus, som ägnar sig åt att frigöra androiderna från tjänstgöring. De kan överleva eller förgås beroende på dialogval som formar historien som anpassad av spelaren.

Detroit: Bli Människa är härledd från Quantic Dream 2012s tech demo Kara. Valorie Curry återvänder för att återge titelrollen. För att undersöka inställningen besökte utvecklarna Detroit, Michigan. Quantic Dream byggde en ny motor som kompletterar spelet och kastade hundratals skådespelare från Los Angeles, London och Paris innan man började skjuta och animera. Skriptet på 2000 sidor tog regissören David Cage mer än två år för att skriva. Philip Sheppard, Nima Fakhrara och John Paesano komponerade poängen för Kara, Connor och Markus.

Detroit: Become Human är ett action-äventyrsspel som spelas från en tredjepersonsvy, som är föremål för ett set och kontrollerbart perspektiv. Det finns flera spelbara tecken i spelet som kan dö eftersom historien fortsätter utan dem. som ett resultat finns det inget "spel över" meddelande efter en karaktärs död. Historien kommer att gräva ut beroende på vilka val som görs. Spelaren kommer att kunna spola tillbaka till vissa punkter i berättelsen för att omforma beslut i händelse av ånger. Ibland, ju mer information man samlar inom en tilldelad tid, desto större blir chansen att lyckas med att besluta om en åtgärd. Att få ledtrådar gör det möjligt för spelaren att rekonstruera och återspela händelserna som inträffade, eller utnyttja dem med uppsatta rutiner som patrullrutter. Detta kan göras genom att markera och analysera miljön med förstärkt syn.


💎  Utvecklare: Quantic Dream
💎  Utgivare: Sony Interactive Entertainment
💎  Direktör: David Cage - Gregory Diaconu
💎  Producent: Guillaume de Fondaumière
💎  Kompositör: Philip Sheppard - Nima Fakhrara - John Paesano
💎  Genre: Action äventyr
💎  Plattform: PS4
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags