Days Gone kommer att släppas 2018
462   1  

Days Gone kommer att släppas 2018

  01 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Days Gone kommer att släppas 2018

Days Gone är ett kommande action-äventyrsöverlevnadsskräckspel i utveckling av SIE Bend Studio och publiceras av Sony Interactive Entertainment för PlayStation 4 år 2018. Det kommer att bli den första immateriella äganderätten som skapades av SIE Bend Studio sedan Siphon Filter 1999 och det första hemkonsolspelet som utvecklats av studion sedan Siphon Filter: Logans skugga 2010. Unreal Engine 4 används för spelets utveckling.

Days Gone är ett action-adventure-överlevnadsskräckspel i en post-apokalyptisk öppen världsmiljö och spelad ur ett tredjeperspektivperspektiv. Spelaren tar kontroll över spelets huvudperson "Deacon St. John" (Samuel Witwer), en drifter och tidigare bounty hunter som föredrar att leva ett farligt liv på vägen över att bo i vildmarkslägen. Spelet äger rum två år efter det att en global pandemi inträffade som dödade nästan hela mänskligheten och omvandlade miljontals andra till "Freakers", tanklösa zombieliknande varelser som snabbt utvecklas. I E3 2016-scenens demo av spelet avslöjades två typer av "Freakers", Newts och Hordes.

Eftersom spelet är inställt i en öppen världsmiljö kan spelaren använda flera sätt att fullfölja mål, till exempel att utnyttja smyg för tysta takedowns eller ta aggressiva tillvägagångssätt genom att använda långa och korta sträckta vapen. Ett dynamiskt väder och dagskväll kommer också att innehålla i spelet, vilket kommer att påverka gameplayen som gör "Freakers" svag och långsam under dagtid men snabbt och aggressivt under natten. Fordon som motorcyklar kan användas för att utforska spelets värld. Spelaren kan skapa nya saker för att förbättra kampen effektivitet.


💎  Utvecklare: SIE Bend Studio
💎  Utgivare: Sony Interactive Entertainment
💎  Direktör: John Garvin - Jeff Ross
💎  Kompositör: Nathan Whitehead
💎  Genre: Action-äventyr - Survival Horror
💎  Plattform: PS4
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags