Dark Souls: Remastered kommer släppa på 25 May 2018
418   1  

Dark Souls: Remastered kommer släppa på 25 May 2018

  13 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Dark Souls: Remastered kommer släppa på 25 May 2018

Dark Souls är ett actionrollspelspel som utvecklats av FromSoftware och publiceras av Namco Bandai Games för PlayStation 3, Xbox 360 och Microsoft Windows. En andlig efterföljare till FromSoftware's Demon's Souls, det är andra delen i Souls serien av spel. En remastered version för Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One och Microsoft Windows kommer att släppas i maj 2018. Versionen med titeln Dark Souls: Remastered kommer att innehålla förbättrad grafik, högre framerater och dedikerade multiplayer-servrar.

Dark Souls är ett rollspel för tredje person. Spelets kärnmekaniker är utforskning. Spelare uppmuntras av spelet att fortsätta försiktigt, lära av tidigare misstag eller hitta alternativa områden att utforska. Mörka själar sker i en stor och kontinuerlig, öppen världsmiljö, kopplad via ett centralt navområde (Firelink Shrine). Spelare kan resa till och från områden och utforska olika vägar till vilje, även om vissa förutsättningar måste uppfyllas för att låsa upp vissa områden.

Dark Souls Remastered kommer också att stödja "upp till sex spelare" för online multiplayer. En Dark Souls Trilogy box har meddelats för PlayStation 4 i Japan. Den har Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Den första syndens lärare, Dark Souls 3: The Fire Fades Edition. Dessutom kommer det att finnas ljudspår för vart och ett av spelen, riddare och brasarbok, en encyklopedi och en speciell konstuppsättning. Från och med det här har inte meddelats för andra regioner.


💎  Utvecklare: FromSoftware
💎  Utgivare: Namco Bandai Games
💎  Direktör: Hidetaka Miyazaki
💎  Producent: Hidetaka Miyazaki - Daisuke Uchiyama - Kei Hirono
💎  Kompositör: Motoi Sakuraba
💎  Genre: Action Rollspel
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One - Nintendo Switch
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-2100 3.1GHz or AMD® FX-6300
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 750 Ti or AMD® Radeon™ HD 7950
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 25GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags