Crackdown 3 kommer att släppas på våren 2018
399   1  

Crackdown 3 kommer att släppas på våren 2018

  01 Feb 2018
  Datorspel Kategori
Crackdown 3 kommer att släppas på våren 2018

Crackdown 3 är ett kommande action-äventyrsspel för Microsoft Windows och Xbox One med utveckling som drivs av brittiska utvecklare Reagent Games och Sumo Digital, med tidigare Realtime Worlds huvud- och seriens skapare David Jones som deltar i projektet och publiceras av Microsoft Studios .

Fortsätter serien sju år efter utgåvan av 2010: s Xbox 360-videospel Crackdown 2, den tredje titeln fokuserar på Microsoft Azure-powered massskala förstörelse som gör att allt i spelet kan förstöras. Crackdown 3 skulle vara utsläppt över hela världen 2016, som ändrats till 7 november 2017 samtidigt med Xbox One X, men det försenades den 16 augusti 2017 till ett ospecificerat vår 2018-datum.

Spelet tillkännagavs på Microsofts presskonferens på Electronic Entertainment Expo 2014 i juni 2014, som en Xbox One exklusiv. Medan spelet fortfarande var på ett tidigt stadium vid tidpunkten för avslöjandet sa Microsofts Phil Spencer att titeln kom från samtal med Dave Jones, som efter att ha lämnat Realtime Worlds, gick med i Cloudgine, ett mjukvaruföretag som utvecklar teknik som tillåter spelutvecklare att dra nytta av cloud computing-funktioner. Cloudgine hade tidigare varit ryktet för att vara en kärnkomponent i Xbox One-mjukvaran, med sin programvara som användes vid en teknologidemonstration på en Microsoft-utvecklarkonferens i april 2014, vilket demonstrerade användningen av molndatorn för att påskynda fysikmodelleringen och göra en fullständig återgivning förstörbar stadsmiljö. Spencer avslöjade att demonvärlden var starten på den senaste Crackdown-titeln, med förmåga att förstöra någon del av staden som förväntas överföras till slutspelet. Enligt Spencer kommer Cloudgine att hjälpa till att utveckla kärnmotorn, medan Reagent Games, en studio som ligger i närheten av Cloudgine, kommer att utveckla spel och konsttillgångar för spelet, med Sumo Digital utveckla spelets kampanjläge och Crackdown 2-utvecklare Ruffian Spel som ger hjälp. Microsoft Studios kreativa regissör Ken Lobb hävdade att spelet bara kommer att kallas Crackdown istället för Crackdown 3, där det anges att spelet är inställt i framtiden för det första spelet men representerar en alternativ tidslinje från vad Crackdown 2 gav.


💎  Utvecklare: Sumo Digital - Reagent Games - Ruffian Games - Cloudgine
💎  Utgivare: Microsoft Studios
💎  Direktör: David Jones
💎  Genre: Action äventyr
💎  Plattform: PC - Xbox One - Xbox One X
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 10 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz or AMD® FX-8350
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 660 or AMD® Radeon™ R7 370
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 50GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags