Civilization VI: Rise and Fall kommer släppa på 08 Feb 2018
370   1  

Civilization VI: Rise and Fall kommer släppa på 08 Feb 2018

  26 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Civilization VI: Rise and Fall kommer släppa på 08 Feb 2018

Sid Meiers civilisation VI: Rise and Fall är det första officiella expansionspaketet för turneringsstrategin Video Civilization VI. Den kommer att släppas den 8 februari 2018 i Nordamerika. Spelet kommer att lägga till nya funktioner, civilisationer och ledare.

Fokusen på expansionen av Rise and Fall är att lägga till mekanik som efterliknar potentialen för civilisationerna och sedan faller samman på grund av ett antal faktorer. Spelaren kommer att bli utmanad i hur de hanterar dessa svängningar i sin civilisation.

Expansionen introducerar globala eraser som utlöses när någon av de konkurrerande civilisationerna når de nödvändiga milstolparna. Alla civilisationer utvärderas för deras Era poäng vid denna tidpunkt baserat på olika framstegsmål, inklusive att uppnå vissa historiska ögonblick som att kringgå jorden för första gången. Era poäng används för att avgöra om civilisationen rör sig in i en guldålder (genom att överskrida ett tröskelvärde) eller en mörkålder (genom att inte uppfylla ett annat tröskelvärde) eller på annat sätt fortsätter till nästa år utan dessa effekter. I en guldålder är städernas befolkningar mer lojala mot sin ledare och förbättrar sin produktion. Å andra sidan kommer befolkningen i mörka åldrar att vara mindre lojala. Om spelaren kan ta med sig civilisationen ur en mörkålder vid tiden för nästa globala tidsskift, kan de få belöningar som nya regeringar relaterade versioner. Om spelaren kan ta med sig sin mörka ålder till en guldålder vid tidskiftet, går de in i en hjältida ålder som ger flera uppmuntrar till sin civilisation långt bortom en guldålder. Oavsett vilken ålder väljer spelarna en dedikation att försöka följa för den åldern, vilket tjänar ytterligare poäng mot Era poäng genom att följa igenom på Dedication. Firaxis vill att spelare ska ha risk-och-belöningsspel för att utmana sig genom en mörkålder.

Städer kommer att innehålla ett lojalitetsbetyg, vilket påverkas av gyllene eller mörka åldrar. Lojalitet i städer ökar genom att hålla befolkningen lycklig, regeringens riktlinjer och de närliggande städerna lojala. Lojalitet kan dock gå förlorad av andra regeringar, olyckor och närvaro av närliggande motsatta städer. Om en stads lojalitet sjunker till noll blir den en fri stad, som inte längre styrs av spelaren, och kan tas av någon civilisation genom militär eller genom att utöva sin egen lojalitet av närliggande städer för att omvandla den till sin civilisation. Detta sätt att använda Lojalitet för att ta över Free Cities kan också användas för att ta över de befintliga neutrala stadstaterna, men de förlorar sina bonusar när de konverteras. För att stödja Lojalitet kan spelare skapa och tilldela en guvernör till en stad genom det civila trädet. Governors specialiserar sig på ett av sju områden, som militär eller ekonomi, och ger upphov till lojalitet och andra stadsfunktioner om staden fokuserar på dessa uppgifter. Governors kan avanceras i nivåer för att ge mer kraftfulla bonusar, men spelaren har en begränsad pool av uppgraderingspoäng att spendera mot detta över alla guvernörer, vilket gör att de bestämmer om man ska ha en eller två kraftfulla guvernörer bland flera svaga, ut mid-tier uppsättning guvernörer.

Civilisationer kan bilda allianser med andra civilisationer baserat på specifika mål, såsom en vetenskaplig allians för att dela med sig av forskning, eller en ekonomisk allians för att specialisera sig på handelsvägar. Allianser kan bli kraftigare över tiden. Expansionen introducerar nödsituationer som utlöses av specifika händelser, till exempel en civilisation som använder ett kärnvapen, eller en civilisation som börjar ett heligt krig genom att ta över en civilisationsstad med en annan religion. Varje civilisation kan bli involverad i nödsituationen, beroende på villkoret: när det gäller ett kärnvapen kan alla andra civilisationer vara anknutna mot den som använde den, medan det i religiösa fallet kommer att ha civilisationerna med en religion typ vända mot de med den andra religionen. Varje sida i dessa nödlägen har då en lista över kortsiktiga mål att uppnå för att försöka bli segrande i situationen. Den första sidan för att slutföra sina mål ger belöningar som gäller för resten av spelet.

Nya enheter och byförbättringar kommer att läggas till för att stödja dessa funktioner, liksom en ny distriktstyp, regering. En civilisation kan bara ha ett regeringskvarter, men regeringens baserade förbättringar som placeras där kommer att öka väsentligt för Lojalitet och andra fördelar med den förbättringen. Utbyggnaden kommer också att lägga till nya civilisationer.


💎  Utvecklare: Firaxis Games
💎  Utgivare: 2K Games
💎  Direktör: Sid Meier
💎  Genre: Vändbaserad strategi - 4X
💎  Plattform: PC
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i3-2100T 2.5GHz or AMD® Phenom II X4 810
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTS 450 v4 or AMD® Radeon™ HD 5570
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 12GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags