Call of Duty: Black Ops 4 kommer släppa på 12 Oct 2018
331   1  

Call of Duty: Black Ops 4 kommer släppa på 12 Oct 2018

  03 Jun 2018
  Datorspel Kategori
Call of Duty: Black Ops 4 kommer släppa på 12 Oct 2018

Call of Duty: Black Ops 4 (stiliserad som Call of Duty: Black Ops IIII) är ett kommande första person shooter videospel som utvecklats av Treyarch och publicerades av Activision. Den är planerad att släppas över hela världen den 12 oktober 2018, för Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Det är en uppföljare till 2015-spelet Call of Duty: Black Ops III och kommer att bli den femte posten i Black Ops-underserierna och den 15: e huvudbetalningen i Call of Duty-serien totalt.

Call of Duty: Black Ops 4 är ett flerspelars första person shooter videospel. Till skillnad från tidigare titlar i Call of Duty-serien är Black Ops 4 den första posten som inte innehåller en traditionell singelspelarkampanj, och innehåller bara multiplayer, zombies och ett nytt kamp royale-läge som heter Blackout.

Multiplayer:

Black Ops 4 Multiplayer har återvändande av specialister, unika soldatkaraktärer med speciella förmågor och egenskaper. Spelet innehåller totalt tio specialister, varav sex (Ruin, Profet, Batteri, Seraph, Nomad, Firebreak) återkommer tecken från Black Ops III, medan de andra fyra (Recon, Ajax, Torque, Crash) är nya tillägg.

Zombies:

Zombies returnerar som kooperativ flerspelarläge för Black Ops 4. Spelläge har ett bredare utbud av anpassning, vilket möjliggör mer personliga spelstilar. Spelets mekanik kan anpassas via "Custom Mutations", som inkluderar över 100 variabler, som övergripande svårigheter, zombiehastighet, hälsa, skador och mer. Tidsbegränsade händelser som kallas "Callings" är också lovade att ingå i spelet för långsiktigt engagemang.

Mörkläggning:

Black Ops 4 kommer att innehålla ett kampspel som heter Blackout, vilket kommer att fungera som en stand-in för kampanjläget. Medan den traditionella Black Ops-kampstil används, innehåller läget den största kartan som finns i en Call of Duty-titel. Spelarna tävlar mot varandra genom att platser uppträtt i tidigare Black Ops-spel. Detta läge kommer också att innehålla land-, sjö- och flygfordon för spelare att använda. Spelläget har olika spelbara tecken från hela Black Ops-serien, till exempel Alex Mason från det ursprungliga spelet Raul Menendez från Black Ops II och Primis crew från Zombies.


💎  Utvecklare: Treyarch
💎  Utgivare: Activision
💎  Genre: Förstapersonskjutare
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz or AMD® Ryzen R5 1400
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 660 or AMD® Radeon™ HD 7850
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 90GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags