Ubisoft Beyond Good and Evil 2
426   1  

Ubisoft Beyond Good and Evil 2

  19 Jun 2018
  Datorspel Kategori
Ubisoft Beyond Good and Evil 2

Beyond Good and Evil 2 är ett kommande action-äventyrsspel i utveckling av Ubisoft Montpellier och publicerad av Ubisoft. Det är en prequel till Beyond Good & Evil som publicerades 2003. Dess utveckling präglades av media i osäkerhet, tvivel och rykten om spelets framtid, tills det officiellt meddelades på Ubisofts E3 2017-konferens, även om det inte fanns någon släppfönster eller målplattform har uppenbarats.

Beyond Good and Evil 2 är ett action-äventyrsspel i en öppen världsmiljö och spelas ur ett tredjeperspektiv som äger rum några generationer före händelserna från Beyond Good & Evil. Den har mer traditionella rollspel i jämförelse med det första spelet; spelaren kommer att generera ett tecken som startar spelet "längst ner i det sociala systemet". Karaktären kan vara man eller kvinna. Eftersom spelaren fullbordar olika uppgifter, kommer de att förbättras i olika attribut och få rymdfarkoster och besättningsmedlemmar som de också kan förbättra över tiden. Spelaren kommer att besöka planeter som har sina egna samhällen, och genom att utföra uppgifter på dessa planeter, kommer de att få ny teknik eller andra aspekter för att förbättra sina rymdfarkoster. Dess regissör Michel Ancel sa att de förutse att det kommer att finnas ett berättande element som innehåller fasta historia händelser samt evenemang baserat på vilka beslut spelaren hade gjort för att utforska planeter.


Spelet kommer att ha enspelare och kooperativ spelare support; även som en enspelare kan spelaren delta i ett gemensamt universum, med några händelser som påverkar alla spelare samtidigt.


💎  Utvecklare: Ubisoft Montpellier
💎  Utgivare: Ubisoft
💎  Direktör: Michel Ancel
💎  Kompositör: Christophe Héral
💎  Genre: Action äventyr
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags