Battlefield V kommer släppa på 19 Oct 2018
549   1  

Battlefield V kommer släppa på 19 Oct 2018

  12 Jul 2018
  Datorspel Kategori
Battlefield V kommer släppa på 19 Oct 2018

Battlefield V är ett kommande första person shooter videospel som utvecklats av EA DICE och publicerades av Electronic Arts. Battlefield V är den sextonde delen i Battlefield-serien. Den kommer att släppas över hela världen för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 19 oktober 2018. Spelet fortsätter från sin föregångare Battlefield 1 genom att fokusera på andra världskriget.

Battlefield V kommer att fokusera mycket på partibaserade funktioner och mekanik, brist på resurser och avlägsna "abstraktioner" från spelmekanik för att öka realismen. Det kommer att bli ett utökat fokus på spelare anpassning genom det nya Company-systemet, där spelarna kommer att kunna skapa flera tecken med olika kosmetiska och vapenalternativ. Kosmetiska föremål och valuta som används för att köpa andra kommer att tjäna genom att fullborda målen i spelet.

Spelet kommer att innehålla flera nya multiplayer-lägen, inklusive "kontinuerlig" kampanjläge "Tides of War", "Royale" och "Grand Operations". Grand Operations-läget är en expansion av "Operations" -läget som introducerades i Battlefield 1, som fokuserar på matcher som äger rum över flera steg för att simulera en kampanj från kriget. I Grand Operations kommer varje runda att ha specifika mål och prestanda i varje steg kommer att påverka nästa. Spel kommer att kulminera med en "Final Stand", med spelare som bara använder ett primärt vapen med begränsad ammo och inga svar. På samma sätt som Battlefield 1 kommer spelet att innehålla en samling enkelspelare "krigshistorier" baserade på aspekter av andra världskriget. Kampens royale mode kommer att byggas runt franchiseens "kärnpilar av förstörelse, lagspel och fordon".


💎  Utvecklare: EA DICE
💎  Utgivare: Electronic Arts
💎  Direktör: Armando Troisi - Mattias Köhlmark - Oskar Gabrielson
💎  Producent: Aleksander Grøndal - Andreas Morell - David Sirland - Lars Gustavsson - Ryan McArthur
💎  Kompositör: Patrik Andrén - Johan Söderqvist - Lorne Balfe
💎  Genre: Förstapersonskjutare - Herre på täppan
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge - Multiplayer
🔘  CPU: Intel® Core™ i5 6600K or AMD® FX-6350
🔘  Graphic: NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB or AMD® Radeon™ HD 7850 2GB
🔘  RAM: 8GB
🔘  HDD: 50GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags