Assassin's Creed Rogue Remastered kommer släppa på 20 Mar 2018
492   1  

Assassin's Creed Rogue Remastered kommer släppa på 20 Mar 2018

  19 Jan 2018
  Datorspel Kategori
Assassin's Creed Rogue Remastered kommer släppa på 20 Mar 2018

Assassin's Creed Rogue är ett action-äventyrsspel utvecklat av Ubisoft Sofia och publicerat av Ubisoft. Det är den sjunde stora delen i Assassin's Creed-serien och fungerar som en uppföljare till 2013 Assassin's Creed IV: Black Flag och en prequel till 2012 Assassin's Creed III med sitt slutliga uppdrag som prolet för 2014 Assassin's Creed Unity. Det är det sista av Assassin's Creed-spelet som kommer att släppas för PlayStation 3 och Xbox 360, Ubisoft, som meddelar att företaget inte längre släpper spel för dem, förutom den sköna rytmserien Just Dance. Spelet släpptes först för PlayStation 3 och Xbox 360 i november och december 2014 i Nordamerika, Australasien, Europa och Japan och släpptes till Microsoft Windows den 10 mars 2015. En remastered version kommer att släppas för PlayStation 4 och Xbox One på 20 mars 2018.

Assassin's Creed Rogue är ett action-äventyr, lekspel satt i en öppen världsmiljö och spelad ur ett tredjeperspektivperspektiv. Navalaspekter från tidigare spel återvänder med spelaren som styr Shays fartyg, Morrígan. Morrígan har ett grundare utkast jämfört med Edward Kenways Jackdaw från Assassin's Creed IV: Black Flag, vilket möjliggör flodresor. Nya funktioner inkluderar nya skeppsbaserade vapen, till exempel att släppa en oljeplatta som då kan antändas, Puckle-vapen och förmågan att fiender går ombord på Morrígan under fartyg-till-skeppskamp. Den arktiska miljön har också inslag i marinspel och prospektering, eftersom vissa isbergar kan rammas med en isbrytare. Undervattensdykningsuppdrag som presenteras i svart flagga existerar inte eftersom simning i Nordatlanten medför att spelarens hälsa snabbt tömmar på grund av det fria vattnet.

För kamp introducerar spelet ett luftgevär, som liknar blåsröret från den svarta flaggan, vilket gör det möjligt för spelaren att tyst ta ut fiender på avstånd. Luftriffeln kan vara utrustad med en mängd olika projektiler, såsom brandsläckare. Spelaren kan också använda den som en grenadstartare, som avfyras från shrapnelgranater och andra laster. Hand-to-hand kamp har förändrats något, och nu kan fiendens attacker motverkas timing, liknande Batman: Arkham-serien av spel. Enemy Assassins har arketyper som liknar tidigare spel, med hjälp av färdigheter som spelarna har använt genom hela serien. de kan gömma sig i buskar, blanda sig med folkmassor och utföra luftmord mot spelaren. Giftgas kan nu användas som ett miljövapen, och Shay har en mask som kan mildra dess effekter.

Sidoprojekt och aktiviteter återkommer, med ett antal av dem baserat på tidigare spel. Reflekterar Shays roll som en Templar introducerar spelet ett nytt sidouppdrag: Assassin Interception. Dessa speglar mordsidans uppdrag i tidigare matcher, i det att Shay, efter att ha avlyst en budbärareduva som bär ett mordkontrakt, måste förhindra att ett oskyldigt blir mördat genom att hitta och döda Assassins hidden in närheten.


💎  Utvecklare: Ubisoft Sofia
💎  Utgivare: Ubisoft
💎  Direktör: Mikhail Lozanov - Spass Kroushkov - Martin Capel
💎  Producent: Ivan Balabanov
💎  Kompositör: Elitsa Alexandrova
💎  Genre: Action-äventyr - Stealth
💎  Plattform: PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags