Assassin's Creed Odyssey kommer släppa på 05 Oct 2018
1341   1  

Assassin's Creed Odyssey kommer släppa på 05 Oct 2018

  04 Jul 2018
  Datorspel Kategori
Assassin's Creed Odyssey kommer släppa på 05 Oct 2018

Assassin's Creed Odyssey är ett kommande actionrollspelspel som utvecklats av Ubisoft Quebec och publicerades av Ubisoft. Det är det tjugonde spelet och den elfte stora delen i Assassin's Creed-serien och efterträdaren till 2017 Assassin's Creed Origins. Den är planerad att släppas över hela världen för Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 5 oktober 2018.

Assassin's Creed Odyssey lägger större vikt vid rollspel än tidigare spel i serien. Spelet kommer att innehålla dialogalternativ, förgreningsuppdrag och flera ändringar. Spelaren kommer att kunna välja huvudpersonens kön och anta rollen som Alexios eller Kassandra. Spelaren kommer också att kunna utveckla romantiska relationer med ospelbara karaktärer hos båda könen, oavsett om de väljer att spela som Alexios eller Kassandra. Spelet har ett notoriety system där legosoldater kommer att jaga efter spelaren om de begår brott som att döda eller stjäla från icke-spelbara tecken.

Både Alexios och Kassandra startar spelet som legosoldat och en efterkommer av den spartanska kungen Leonidas I. De ärva sina brutna spjut, som smiddas in i ett blad för att bli ett vapen som ger spelare speciella förmågor i strid. Spelet använder ett tränings system som låter spelaren låsa upp nya förmågor. De tre skicklighetsträden inkluderar "jägare", vilket förbättrar spelarens karaktärs bågskytte, "krigare" som lägger tonvikten på strid och "mördare" som fokuserar på stealth. Detta ersätter det system som används i Origins, vilket gav spelaren en serie passiva förmågor.

Hitbox-stridsystemet som introducerades i Origins returnerar och har utökats för att ge spelaren tillgång till fyra olika specialkunskaper när förmåga bar fylls upp. Dessa färdigheter inkluderar att kalla ett regn av pilar och en kraftfull kick för att slå motståndare utanför balans och liknar den "Overpower" mekaniker som introducerades i Origins som låter spelaren använda ett kraftfullt avslutande drag i strid. Spelet har också ett växelsystem där varje armering spelaren bär har olika statistik och ger en rad fördelar. Dessa kan utrustas och uppgraderas individuellt.

Assassin's Creed Odyssey har också återvändande av sjökamp, ​​med spelaren som har tillgång till krigsfartyg i Hellenistic-era för att utforska Egeiska havet. Konflikten mellan Aten och Sparta är representerad genom ett "krigssystem" som gör det möjligt för spelare att ta kontrakt från legosoldater och delta i olika stora strider mot fientliga fraktioner. Krigssystemet kan ändra en fraktionens inflytande över en region, vilket kommer att förändra både gameplay och story.


💎  Utvecklare: Ubisoft Quebec
💎  Utgivare: Ubisoft
💎  Direktör: Jonathan Dumont - Scott Phillips
💎  Kompositör: Alexis Smith - Joe Henson
💎  Genre: Smygande - Action rollspel
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Enspelarläge

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags