Arena of Valor - Bästa valet för mobilspel
457   1  

Arena of Valor - Bästa valet för mobilspel

  27 Dec 2017
  Datorspel Kategori
Arena of Valor - Bästa valet för mobilspel

Valor Arena, som också översatts som King of Glory och Strike of Kings, är en multiplayer-online-arenor som publiceras av Tencent Games. I juli 2017 rapporterades att spelet hade över 80 miljoner dagliga aktiva spelare och 200 miljoner månatliga aktiva spelare. Det är världens mest lönsamma (topp grossing) spel och populäraste gratis nedladdningsprogram. I september 2017 har Nintendo meddelat ett partnerskap med Tencent att ta med spelet på Nintendo Switch på grund av spelets enorma popularitet.

Gameplay of Kings of Glory ligner mycket på ett annat spel som publiceras av Tencent, Legends League.

Den kinesiska versionen av spelet kräver antingen ett Tencent QQ-konto eller ett WeChat-konto. Andra versioner av spelet kan spelas som gäst, vilket senare länkar sin framsteg till ett Facebook-konto. Garena AOV-versionerna av spelet (publicerad av Garena) kräver antingen ett Garena eller ett Facebook-konto. Servrarna är dock inte helt synkroniserade. Om du använder samma kontotyp på olika plattformar är multiplayer med din WeChat-vän möjlig men många funktioner i spelet är inaktiverade (dagliga presentationer, profilvisning och klaninbjudningar). Olika kontotyper kan inte komma åt den andra matchmakingskön, även på samma plattform.

I september 2017 meddelade Nintendo ett avtal med Tencent för att få Kings of Glory till Nintendo Switch. Eftersom konsolen ännu inte säljs i Kina vid denna tidpunkt, förväntar analytiker att för att stödja denna affär kommer Nintendo att släppa konsolen i Kina senast 2019.


💎  Utvecklare: Timi Studio Group
💎  Utgivare: Tencent Games
💎  Kompositör: Chamber Orchestra of London
💎  Genre: Battle Arena
💎  Plattform: iOS - Android - Nintendo Switch
💎  Läge: Multiplayer

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags