ATTACK ON TITAN 2 kommer släppa på 20 Mar 2018
430   1  

ATTACK ON TITAN 2 kommer släppa på 20 Mar 2018

  04 Mar 2018
  Datorspel Kategori
ATTACK ON TITAN 2 kommer släppa på 20 Mar 2018

Attack on Titan 2 är ett spel som utvecklas av Koei Techmo och Omega Force och beräknas utgå i USA den 20 mars 2018. Spelet har bekräftats för PS4 och Xbox One-plattformarna med förbättrade bilder och bildhastighet för PS4 Pro och Xbox One X, samt Playstation Vita (endast Japan), Nintendo Switch och Steam.

Spelets historia följer den andra säsongen av anime. Samspelet förväntas vara tillgängligt för alla regioner för den globala utgåvan. Det kommer också att innehålla ursprungliga berättelser som Hajime Isayama övervakar. Spelarens basläger blir större den här gången och har mer karaktärsinteraktion.

Spelaren kommer också att ha möjlighet att skapa sin egen anpassade karaktär av båda könen. Det finns en mängd olika ansikten och frisyrer att välja mellan, och skjutreglage för att justera höjd och ansiktsegenskaper. Vidare kan spelaren anpassa färgen på karaktärens klädsel, med individuella kläder anpassade oberoende av varandra. Efter karaktärsskapande släpps karaktären i spel för att möta Keith Sadies som sin militära instruktör. Spelaren kan välja mellan flera dialogalternativ när man talar med honom.


💎  Utvecklare: Omega Force
💎  Utgivare: Koei Tecmo
💎  Direktör: Hideo Suzuki
💎  Producent: Hisashi Koinuma
💎  Genre: Åtgärd - Hack och Slash
💎  Plattform: PC - PS4 - PS Vita - Xbox One - Nintendo Switch
💎  Läge: Singelspelare - Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7
🔘  CPU: Intel® Core™ i7-870 Quad 2.93GHz or AMD® FX-6350
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTS 450 or AMD® Radeon™ HD 5770 1024MB
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 25GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags