Ancestors Legacy kommer släppa på 22 May 2018
369   1  

Ancestors Legacy kommer släppa på 22 May 2018

  11 May 2018
  Datorspel Kategori
 Ancestors Legacy kommer släppa på 22 May 2018

Ancestors Legacy är ett komplext realtidsstrategi som utvecklats av den polska oberoende studion Destructive Creations. Spelet äger rum i medeltida tider och dess enspelarkampanj är baserad på de faktiska historiska händelserna.

Förfäder till PC, PS4 och XONE har 3D-bilder av hög kvalitet och använder Unreal Engine 4. Spelets miljö är full av detaljer, precis som de militära enheterna vi ska leda och bekämpa. Avancerade partikeleffekter (som realistisk brand och rök) kompletterar bara det redan visuellt tilltalande spelet.

Liksom många andra RTS-spel fokuserar förfäder för PC, PS4 och XONE på storskaliga slag. Att räkna ut lämpliga taktik som överväger landets lek och skickligt flankerar fienden är de viktigaste elementen som kommer att leda till seger. Våra soldaters moral och erfarenhet påverkar deras kamp effektivitet. Att skära av våra fienders utbudslinjer är också en viktig aspekt av gameplayen, eftersom vi tillsammans med öppenfältstriderna kommer att kunna besegra fiendens städer och byar. Vi måste också ägna stor uppmärksamhet åt den ekonomiska sidan av vår erövring (dvs. samla material och resurser, uppgradera och förbättra vårt huvudkontor).


💎  Utvecklare: Destructive Creations
💎  Utgivare: 1C
💎  Plattform: PC - PS4 - Xbox One
💎  Läge: Multiplayer

💻  PC-krav:
🔘  OS: Windows® 7 64-bit
🔘  CPU: Intel® Core™ i5-750 2.66GHz or AMD® Phenom II X4 955
🔘  Graphic: NVIDIA® Geforce® GTX 460 v2 or AMD® Radeon™ HD 5850 1GB
🔘  RAM: 4GB
🔘  HDD: 8GB
🔘  Others: DX 11

Författare: Akram Montazeri Hedesh

Gillar du det? Dela det med dina vänner.

Kategorier

Tags